• سه‌شنبه / ۲۷ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402042717512
  • خبرنگار : 30057

دستیابی فناوران به فرمولاسیون تولید آنزیم‌های نشاسته و الکل

دستیابی فناوران به فرمولاسیون تولید آنزیم‌های نشاسته و الکل
عکس تزئینی است

یکی از هلدینگ‌های دانش‌بنیان به فرمولاسیون آنزیم تولید الکل و نشاسته و همچنین تصفیه پساب روغن‌کشی دست یافته است.

به گزارش ایسنا، علی مرجوی، مدیر  یکی از هلدینگ‌های فناورانه امروز در رویداد تبادل فناوری حوزه صنایع غذایی که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، با بیان اینکه این هلدینگ در زمینه‌های بیوتکنولوژی، نفت، گاز و توسعه نوآوری فعال است، گفت: این هلدینگ بزرگترین کارخانه بیوتکنولوژی را در سال ۹۸ راه‌اندازی کرد و تولید سالانه آنزیم آن بالغ بر ۱۵۰۰ تن می‌شود.

وی در دسترس بودن، همکاری با شرکت‌ها و تولید آنزیم با کاربردهای متنوع را از ویژگی‌های این هلدینگ دانست و یادآور شد: آنزیم‌های تولیدی این هلدینگ دارای کاربردهایی در صنایع غذایی، نساجی، دام و طیور و شوینده است. در کنار این محصول همچنین اقدام به تولید پروبیوتیک شده است.

مرجوی، تولید آنزیم برای تصفیه پساب صنایع روغن‌کشی را دستاوردهای این شرکت نام برد و یادآور شد: همچنین موفق به تولید آنزیم‌هایی برای فرآورده‌های گوشتی به منظور اتصال تکه گوشت تولید کردیم، ضمن آنکه آنزیم‌هایی برای تولید سوسیس و کالباس عرضه شده است.

وی تولید آنزیم نشاسته و الکل را از دیگر محصولات تولید این هلدینگ عنوان کرد و در این باره توضیح داد: تاکنون تولید نشاسته و الکل به روش شیمیایی بوده، ولی ما موفق به تولید آنزیم‌های این حوزه شدیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha