• دوشنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402052314165
  • خبرنگار : 50444

مدیر مخابرات خراسان شمالی اعلام کرد

تکمیل رینگ ارتباطی جنوب خراسان شمالی با اجرای ۱۲۵ کیلومتر فیبر نوری

تکمیل رینگ ارتباطی جنوب خراسان شمالی با اجرای ۱۲۵ کیلومتر فیبر نوری

ایسنا/خراسان شمالی مدیر مخابرات خراسان شمالی گفت: با اتمام اجرای عملیات پروژه فیبر نوری و تأمین تجهیزات به روز مخابراتی در مسیر اسفراین-گرمه و جاجرم، حوزه ارتباطی جنوب و جنوب غربی استان خراسان شمالی، زیر پوشش رینگ ارتباطی قرار گرفت و شبکه ارتباطات سایت های تلفن همراه و تلفن ثابت در این مسیرها پایدارتر شد.

رسول علی اصغرپور در گفت و گو با ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: به منظور بهبود وضعیت شبکه و پایداری شبکه ارتباطی در شهرستان های مختلف، پس از پیگیری های مستمر و با تلاش نیروهای فنی و متخصص فیبر نوری مخابرات منطقه، مسیر شبکه ارتباطی فیبر نوری اسفراین-گرمه -جاجرم به طول ۱۲۵ کیلومتر اجرا و این مسیر به شبکه رینگ ارتباطی استان، متصل شد.

وی گفت: اجرای پروژه مسیر رینگ ارتباطی اسفراین-سنخواست، سنخواست-گرمه و گرمه -جاجرم با حفاری و کابل کشی فیبر نوری به طول ۱۲۵ کیلومتر و با نصب تجهیزات پیشرفته انتقال، با صرف اعتباری بالغ بر ۲۷ میلیارد تومان در مرداد ماه سال جاری به اتمام رسید و ارتباطات شبکه ارتباطی و سایت های مسیر فوق به شبکه رینگ ارتباطی مرکز استان متصل شد.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای کامل این پروژه در صورت قطع شدن مسیر اول شبکه، ارتباط مشترکان بدون احساس قطعی از طریق رینگ شدن به مسیر دوم به شبکه ارتباطی وصل و پایدار خواهد ماند.

علی اصغرپور تصریح کرد: پایداری شبکه و عدم بروز اختلال در ارتباطات استان و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان به منظور جلب رضایت آنان یکی از اهداف شرکت مخابرات ایران و منطقه خراسان شمالی است و تکمیل و اجرای این مهم در شرایط خاص با کمبود منابع و محدودیت، نشان از تعهد، تخصص و دلسوزی کارکنان مخابرات است که حداکثر تلاش و توان خود را جهت محقق کردن این پروژه مهم بکار گرفتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha