• دوشنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۸:۲۲
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402062716238
  • خبرنگار : 50294

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی:

جشنواره سفره کُردی در سنندج برگزار می‌شود

جشنواره سفره کُردی در سنندج برگزار می‌شود

ایسنا/کردستان رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سنندج، گفت: هم‌زمان با هفته گردشگری جشنواره غذاهای سنتی با عنوان "سفره کُردی" در سنندج برگزار می‌شود.

امیر صادقی در گفت‌وگو با ایسنا در این‌باره اظهار کرد: جشنواره غذاهای بومی کردستان 12 مهرماه به‌مناسبت گرامیداشت هفته گردشگری در سه بخش غذاهای اصلی، پیش‌غذا، دسر و دمنوش با حضور مسئولان، هنرمندان، داوران و شرکت‌کنندگان در هتل جهانگردی سنندج برگزار می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سنندج، شناسایی انواع خوراکی‌های بومی منطقه و حضور در جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها برای ارائه غذاهای محلی را از مهم‌ترین اهداف این جشنواره بیان کرد و افزود: تاکنون بیش از 10 نوع غذای محلی سنندج در آثار ملی ثبت شده است.

وی عنوان کرد: اصالت غذا، اصالت پیش غذا، طعم، مزه و مواد تشکیل دهنده، سفره‌آرایی و چیدمان سنتی، رعایت نکات بهداشتی، خلاقیت در ارائه غذا، دسر، شیرینی و دمنوش محلی از جمله مواردی است که برای امتیازدهی مورد توجه داوران قرار می‌گیرد.

صادقی با بیان اینکه به 5 نفر برتر جوایز نفیسی اهدا می‌شود، ضمن دعوت از تمامی رستوران‌دارها، مدیران بوم‌گردی و آموزشگاه‌های آشپزی این شهرستان یادآور شد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این جشنواره می‌توانند با شماره 09188774706 تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha