دکتر محمدرضا اکبری در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه شهروندان در هنگام حضور در منزل نیز شدت فعالیت های خود را کاهش دهند، اظهار کرد: این توصیه برای افراد دارای بیماری های زمینه ای و بیماران قلبی-عروقی و تنفسی تاکید می شود.
وی ادامه داد: غذاهای سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدن شامل میوه و سبزیجات مصرف شود و از مصرف غذاهای چرب، فست فودها و همچنین غذاهای فرآوری شده پرهیز کنید.
اکبری با بیان اینکه نوشیدن مایعات به ویژه آب در این شرایط باید افزایش یابد، عنوان کرد: از اقداماتی مانند سرخ کردن غذا، جاروکشیدن، روشن کردن عود و سایر اقداماتی که موجب آلودگی هوای خانه می شود، جدا خودداری کنید.
وی اضافه کرد: مصرف غذاها و مواد مغذی که التهاب را کاهش می دهند در کنار دریافت مقادیر بالای آنتی اکسیدن های غذایی می تواند به کاهش اثرات مخرب ناشی از استنشاق هوای آلوده کمک کند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی همچنین تصریح کرد: عدم استفاده از دخانیات، کاهش استفاده از وسایل نقلیه شخصی و پرهیز از سفرهای غیر ضرور، خودداری از انجام هرگونه فعالیت از جمله روشن کردن آتش در معابر، سوزاندن لاستیک، عملیات قیرکاری، عمرانی و... که منجر به افزایش آلودگی هوا می شود و همچنین خودداری از خروج غیرضروری از منزل از دیگر مواردی است که توصیه می شود توسط شهروندان و هم استانی ها رعایت شود.
انتهای پیام
نظرات