• شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402070100435
  • منبع : نمایندگی اردبیل

یک رستوران دار فعال در شهر توریستی سرعین مطرح کرد:

محدودیت‌های سلیقه‌ای مانع از فعالیت اقتصادی در رستوران داری است

محدودیت‌های سلیقه‌ای مانع از فعالیت اقتصادی در رستوران داری است

ایسنا/اردبیل یک رستوران دار در شهر گردشگرپذیر سرعین با ابراز اینکه برخی محدودیت‌های سلیقه ای مانع از فعالیت اقتصادی در صنف رستوران داری است، اظهار کرد: در صورت تداوم این محدودیتها نسبت به تعطیلی رستوران خود اقدام خواهیم کرد.

یک سرمایه گذار در حوزه رستوران و پذیرایی در شهر سرعین یک مهر در گفتگو با ایسنا با اشاره به اهمیت رستوران داری در ارائه خدمات به گردشگران و کسب رضایتمندی آنان افزود: با افزایش سطح کیفی خدمات در این صنف میتوانیم شاهد ایستایی و ماندگاری گردشگران در شهر سرعین باشیم.

وی با اعلام اینکه جذب توریسم در شهر سرعین نباید صرفا متکی به آبهای درمانی باشد، گفت: تغذیه و پذیرایی همراه با اجرای موسیقی زنده یکی دیگر از ظرفیت های جذب گردشگر و میهمان به شهر سرعین می باشد.

این سرمایه گذار ادامه داد: اجرای موسیقی زنده طبق ضوابط اعلام شده و با کسب مجوز از نهادهای مربوطه می باشد و به رونق صنعت گردشگری سرعین و کسب درآمد پایدار و ایجاد اشتغال کمک می کند.

این فعال اقتصادی اظهار کرد: برخوردها و محدودیت های سلیقه ای در ارائه مجوز به برگزاری و اجرای موسیقی در رستوران ها، باعث ریزش مشتری و ضررده شدن واحد صنفی میشود.

وی با بیان اینکه ماههای محرم، صفر و رمضان عملا فعالیت در این زمینه وجود ندارد، از مسئولان دستگاههای متولی درخواست کرد در سایر ایام عادی سال محدودیتهای سلیقه ای را اعمال نکنند.

مالک رستوران در سرعین با تأکید بر اینکه کل فعالیت اقتصادی در این شهر در نیمه نخست سال است، اضافه کرد: سرمایه گذاری مناسبی را در حوزه پذیرایی از مسافر و گردشگر در شهر سرعین انجام داده است و در صورت برگزاری موسیقی زنده در رستوران، فروش خوبی را خواهد داشت.

وی به ایجاد اشتغال بصورت مستقیم برای ۱۰ نفر را در رستوران خود یادآور شد و بیان کرد: اعمال این محدودیت ها باعث میشود نتواند فروش مناسبی داشته باشد و در نهایت نیروی کار ماهر خود را از دست می دهد و پیدا کردن دوباره آن بسیار سخت می شود.

صاحب رستوران تصریح کرد: در این زمینه هیچ نهاد و ارگانی پاسخگو نبوده و در بین ادارات متولی سردرگریبان می مانیم و این امر کاملا به ضرر ما تمام می شود.

وی فعالیت رستوران داری در شرایط فعلی را در شهر سرعین دارای توجیه اقتصادی ندانست و افزود: ماهانه بالغ بر ۱۵۰ میلیون تومان هزینه می کنیم و انتظار داریم در بلندمدت سود آن را ببریم، اما با شرایط فعلی این کار شدنی نمی باشد.

صاحب رستوران با بیان اینکه مردم استان اواخر هفته برای استفاده از موسیقی زنده در رستوران ها به شهر آستارا مراجعه می کنند و احتمال تصادف و ترافیک و غیره برای مردم وجود دارد، اظهار کرد: با تداوم این مشکل در شهر سرعین، مجبور به جمع آوری و انتقال رستوران به استان های شمال کشور خواهیم بود.

وی در انتهای سخنان خود با تأکید بر اینکه خوانندگان و گروه نوازنده در رستورانهای شهر سرعین شناخته شده و دارای مجوز فعالیت می باشند، به بلیط فروشی و رزو میز شام در رستوران خود همراه با اجرای موسیقی زنده اشاره کرد و گفت: پیش آمده است که با دستوری مجبور به تعطیلی شده‌ایم و مشتری هایمان شدیدا گلایه مند شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha