• دوشنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۲ / ۰۱:۵۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1402071006305
  • منبع : نمایندگی سمنان

کشف میلیاردی ابزارآلات صنعتی قاچاق در کارخانه متروکه در گرمسار

کشف میلیاردی ابزارآلات صنعتی قاچاق در کارخانه متروکه در گرمسار

ایسنا/سمنان فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: با تلاش ماموران پلیس آگاهی شهرستان گرمسار ، محل دیوی ۶۰۰ قلم ابزارآلات صنعتی قاچاق به ارزش ۴۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال کشف شد.

سردار جلیل موقوفه‌ای شامگاه ۹ مهرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی دریافت اخبار و اطلاعاتی مبنی بر ورود حجم زیادی از کالا به داخل یک کارخانه متروکه در شهرک صنعتی گرمسار، بررسی موضوع در دستورکار ماموران پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت. 

وی اضافه کرد: با انجام تحقیقات اولیه و پرس و جو از نگهبان کارخانه متروکه اعلامی مشخص شد، ملک متعلق به یک خانم بوده که ۶۰۰ قلم ابزار آلات صنعتی فاقد اسناد مثبته گمرکی را در آنجا دپو کرده است.

وی ادامه داد: با هماهنگی اداره صمت شهرستان معلوم شد مالک هیچ گونه اقدامی برای راه اندازی فعالیت اقتصادی و صنعتی نداشته و وجود این مقدار ابزارآلات در یک کارخانه متروکه کاملا شبه برانگیز است.

این مقام ارشد انتظامی به دستگیری مالک کارخانه متروکه در حوزه ایوانکی طی یک عملیات منسجم و هوشمندانه پلیسی اشاره کرد و افزود: متهمه در بازجویی های پلیس به خرید و نگهداری ابزارآلات به صورت قاچاق برای فروش در زمان مناسب اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی استان سمنان با بیان اینکه کارشناسان ارزش محموله کشف شده را ۴۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال برآورد کردند. خاطرنشان کرد: متهمه پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی و محموله کشف شده تحویل اداره تعزیرات حکومتی شهرستان گرمسار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha