• چهارشنبه / ۱۲ مهر ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402071208074
  • خبرنگار : 50042

«محمدحسین رمضانی» مدیرکل آموزش و پرورش گیلان شد

«محمدحسین رمضانی» مدیرکل آموزش و پرورش گیلان شد

ایسنا/گیلان وزیر آموزش و پرورش در حکمی «محمدحسین رمضانی» را به سمت مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان منصوب کرد.

وزیر آموزش و پرورش با صدور حکمی «محمدحسین رمضانی» را به عنوان مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان منصوب کرد؛ در حکم رضامراد صحرایی خطاب به محمدحسین رمضانی بر اصول عدالت محوری، قانونگرایی، عمل به سند تحول بنیادین و اجرای سیاست‌های دولت مردمی تأکید شده است.

محمدحسین رمضانی متولد ۱۳۴۶، دانش‌آموخته رشته مدیریت دولتی در مقطع دکتری و دارای ۳۲ سال سابقه خدمت است. معاونت توسعه منابع و پشتیبانی اداره‌کل آموزش و پرورش استان گیلان، مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک رشت و مدرس دانشگاه از جمله سوابق مدیریتی و اجرایی وی بوده است.

لازم به ذکر است؛ پیش از این محمد فائزی از ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ تا امروز به عنوان مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان عهده‌دار مسئولیت بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha