• سه‌شنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402071812417
  • خبرنگار : 71674

مـاشـیـن لـرنـیـنـگ چـیست؟

مـاشـیـن لـرنـیـنـگ چـیست؟

انجمن علمی دانشجویی بین رشته‌ای ترویج علم و فناوری دانشگاه تهران، کارگاه آموزشی «ماشین لرنینگ برای همه رشته‌ها» را برگزار می‌کند.

 به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه ۱۸ مهر ماه ساعت ۱۸ الی ۲۰، با تدریس مهندس رضا شکرزاده ـ دانش‌آموخته علوم داده و مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف به‌صورت مجازی و رایگان برگزار می‌شود.

«آموزش و پیاده‌سازی مدل ماشین لرنینگ در یک پروژه واقعی»، «پایپ لاین ماشین لرنینگ»، «انواع داده (متن، تصویر، صوت و …)»، «انواع تسک‌های قابل پیاده‌سازی با ماشین لرنینگ»، «گام‌های پیاده‌سازی مدل» و «کاربردهای یادگیری ماشین» از جمله سرفصل‌هایی است که در این کارگاه آموزش داده می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام به لینک https://rooydadestan.ir/?p=132765 مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۷-۱۹ ۰۹:۱۰

سلام و خدا قوت اطلاعیه کارگاهی که قرار بوده ساعت ۱۸ برگزار شود در ساعت ۱۴:۰۸ منتشر شده. به نظرتون کمی دیر اطلاع رسانی نشده ! خیلی دلم میخواست شرکت کنم.