• چهارشنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۲ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1402081007415
  • منبع : بازار

غذاهای محلی بندرعباس که در سفر به جنوب کشور باید بچشید

غذاهای محلی بندرعباس که در سفر به جنوب کشور باید بچشید

اگر می‌خواهید سفری ارزان به بندرعباس داشته باشید فلای تودی پیشنهادهای خاصی برای رزرو پرواز در اختیار شما قرار می‌دهد و زمانی که به این شهر می‌روید حتماً طعم غذاهای محلی و سنتی را بچشید. هرکدام از شهرهای ایران دارای یک تنوع غذایی خاص خود هستند که بسیاری از گردشگران امتحان‌کردن این خوراکی‌ها را به‌عنوان بخشی از سفر خود در نظر می‌گیرند.

به گزارش ایسنا به نقل از فلای تودی، غذاهای محلی بندرعباس که نشان‌دهنده فرهنگ و سبک زندگی مردم این منطقه بوده، با توجه به قرارگیری در کنار دریا بیشتر از موجودات آبزی برای پخت آن‌ها استفاده می‌شود. با رزرو بلیط هواپیما بندرعباس به این شهر سفر کنید و از غذاهای محلی لذت ببرید.

معرفی غذاهای محلی بندرعباس

در زمان حضور در بندرعباس علاوه‌بر تماشای جاذبه‌های طبیعی و تاریخی که برای بسیاری از گردشگران دیدنی است، آشنایی با فرهنگ سنتی و چشیدن طعم غذاهای محلی می‌تواند برای بازدیدکنندگان جالب باشد.

هواری بندرعباس

هواری یکی از غذاهایی بوده که در بین مردم محلی بندرعباس به هووری نیز معروف است و با استفاده از ماهی یا میگو آن را طبخ می‌کنند، البته بیشتر مواقع فقط با ماهی تهیه می‌شود. بندری‌ها برای تهیه هواری از مخلوط سبزیجات معطر، میگو یا ماهی در کنار پیاز، سیر و ادویه استفاده می‌کنند که با برنج ترکیب می‌شود و برای طعم و رنگ بهتر نیز به آن رب‌گوجه و زعفران می‌زنند. اگر دوست دارید به بندرعباس سفر کنید و مزه خاص این غذای لذید را بچشید، سری به وبسایت فلای تودی بزنید تا بتوانید بهترین پروازها به مقصد این منطقه را ببینید.

زیبون بندرعباس

برای تهیه زیبون از ماهی و سیب‌زمینی استفاده می‌شود به این صورت که ماهی تازه را چند ساعت قبل از طبخ با ادویه‌های تند و مخصوص مزه‌دار کرده و بعد سرخ می‌کنند. سیب‌زمینی را هم بعد از سرخ‌کردن با سس گوجه‌فرنگی تفت می‌دهند و با پیاز مخلوط می‌کنند تا در آخر تمام این مواد به همراه ماهی درون یک نان محلی و در کنار پلو سرو شود.

هزاری

اگر با فلای تودی یکی از هتل‌های بندرعباس را برای زمان سفر به این شهر انتخاب کردید، سری هم به رستوران‌های سنتی اقامتگاه خود بزنید تا بتوانید طعم یکی از غذاهای این منطقه با نام هزاری را بچشید. هزاری به‌عنوان یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین غذاهای محلی بندرعباس شناخته می‌شود که بیشتر در مجالس بومی آن را سرو می‌کنند که ماهی ماده اولیه مهم این غذا است. برای تهیه هزاری، در ابتدا ماهی را در آبلیمو می‌خوابانند و با ادویه‌های تند مزه‌دار می‌کنند سپس به‌صورت تکه‌تکه با پیاز سرخ می‌شود و در لابه‌لای برنج قرار می‌دهند تا دم بکشد.

بلالیت

در بسیاری از رستوران‌های بندرعباس این غذا برای وعده صبحانه سرو می‌شود که طعمی شیرین دارد و مواد اولیه برای طبخ آن نیز شامل ماکارونی رشته‌ای، هل، شیره خرما، زعفران، گلاب، روغن و شکر است و یکی از غذاهایی به‌شمار می‌رود که در بین گردشگران محبوبیت زیادی دارد.

موفلک

یکی دیگر غذاهای بندرعباس که ماهی به‌عنوان یکی از مواد اولیه اصلی برای طبخ آن در نظر گرفته می‌شود موفلک نام دارد، برای آماده‌کردن این خوراکی در ابتدا گندم را در ظرف برشته می‌کنند تا تغییر رنگ دهد. ماهی که استخوان و پوست آن جدا شده را با پیاز سرخ کرده و به گندم اضافه می‌کنند، از ادویه‌هایی مانند تخم گشنیز و هندی برای طعم‌دار کردن این غذا کمک می‌گیرند. درصورتی‌که شما هم از دوستداران غذاهای دریایی باشید و قصد دارید تا سفر بعدی خود را به مقصد بندرعباس انتخاب کنید، سریع‌ترین و آسان‌ترین راه برای رفتن به این منطقه رزرو بلیط هواپیما خواهد بود که برای این منظور می‌توانید از فلای تودی کمک بگیرید.

ماهی مرکب خشک‌شده

در زبان محلی بندرعباس عنکاس همان ماهی مرکب است که یکی از غذاهای محبوب در این منطقه به‌شمار می‌رود و مردم بومی با زحمت زیادی آن را تهیه می‌کنند. برای این منظور ابتدا باید عنکاس را تکه‌تکه کرد و به مدت 10 روز زیر نور مستقیم آفتاب قرار داد تا قطعات آن به‌طور کامل خشک شود، بعد از این کار ماهی مرکب را کباب می‌کنند و می‌کوبند. از طرفی بعداز اینکه تمام مراحل لازم برای آماده‌کردن ماهی مرکب خشک‌شده به پایان رسید به‌منظور ایجاد طعم بهتر برای این غذا، آن را در کنار خارک خرما و لیمو سرو می‌کنند.

مهیاوه

مهیاوه طرفداران زیادی در بین مردم بومی دارد و برخی از افراد از آن به‌عنوان سس در کنار سایر غذاها استفاده می‌کنند این در حالی است که بسیاری از افراد مهیاوه را برای وعده صبحانه در نظر می‌گیرند. اگر دوست دارید تا طعم جالب و خاص مهیاوه بندرعباس را بچشید با رزرو یک بلیط هواپیما و انتخاب اقامتگاه مناسب از طریق فلای تودی حتماً سفری به این منطقه داشته باشید. در گویش محلی مهیاوه به معنی ماهی و آب است که برای تهیه آن نوعی ماهی کوچک مانند ساردین را بعد از تمیزکردن خشک کرده و همراه با آب، نمک و ادویه‌های مخصوص در یک خمره برای مدت طولانی نگهداری می‌کنند.

جریش

جریش یکی از آن غذاهایی به‌شمار می‌رود که مردم محلی معمولاً در ماه رمضان و برای افطاری سرو می‌کنند. برای تهیه این خوراکی که شبیه به حلیم است، بلغور گندم به‌کار می‌رود.

گبولی گوشت

برای پخت گبولی گوشت معمولاً از ادویه‌جات زیادی استفاده می‌شود که عطر و بوی خاصی به این غذا می‌دهد، انواع مختلف اودیه‌های لازم برای گبولی شامل میخک، هل، پودر لیمو و فلفل سیاه است. بعد از اینکه گوشت را می‌پزند و با پیاز، نخود پخته و سیب‌زمینی تفت می‌دهند، تمامی این ترکیبات را در کنار پلویی که با ادویه‌های مختلف ترکیب شده سرو می‌کنند. اگر درحال برنامه‌ریزی برای یک سفر به شهر بندرعباس هستید، خوب است که چشیدن طعم غذاهای سنتی مانند گبولی را هم را به‌عنوان بخش لذیذ مسافرت خود در نظر بگیرید. درصورتی‌که ساکن تهران هستید بهترین فرصت برای انتخاب ارزان‌ترین بلیط تهران بندرعباس برای تجربه یک سفر دوست‌داشتنی و شیرین در این منطقه، مراجعه به وبسایت فلای تودی است.

غذاهای محلی بندرعباس که در سفر به جنوب کشور باید بچشید

کوفته مومغ

کوفته مومغ یکی از غذاهای سنتی بندرعباس محسوب می‌شود که ظاهری شبیه به کوکو و کتلت دارد که مطابق با ذائقه مردم جنوب از ماهی برای طبخ آن استفاده می‌شود. برای تهیه این غذا معمولاً ماهی ساردین را می‌پزند سپس با سیب‌زمینی پخته و تخم‌مرغ مخلوط می‌کنند و در نهایت از سبزی‌های محلی و ادویه زیاد برای طعم‌دارکردن ترکیبات کمک می‌گیرند.

جمع‌بندی

اگر دوست دارید تا به بندرعباس سفر کرده و در هنگام حضورتان در این منطقه طعم غذاهای سنتی را بچشید، می‌توانید با کمک فلای تودی مقدمات سفر خود شامل رزرو بلیط هواپیما و هتل را به‌راحتی آماده کنید.

در بندرعباس بیشتر غذاهای محلی از ترکیب ماهی با مواد اولیه دیگری تهیه می‌شود که تعدادی از معروف‌ترین خوراکی‌های سنتی شامل مهیاوه، هواری، کوفته مومغ، زیبون، هزاری و برخی موارد دیگر است.

انتهای رپرتاژ آگهی


 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha