• پنجشنبه / ۹ آذر ۱۴۰۲ / ۰۲:۱۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402090906123
  • خبرنگار : 71368

عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر عنوان کرد

بررسی توسعه مسیرهای گردشگری غذا در پایتخت در هلدینگ گردشگری 

بررسی توسعه مسیرهای گردشگری غذا در پایتخت در هلدینگ گردشگری 

عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران تأکید کرد که توسعه مسیرهای گردشگری غذا در پایتخت باید در هلدینگ گردشگری تهران مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گیرد.

احمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد توسعه راسته غذاهای خیابانی همچون ۳۰ تیر در تهران با بیان اینکه توسعه مسیرهای گردشگری غذا در این دوره مدیریت شهری دنبال می شود، گفت: در منطقه ۹ در این دوره مدیریت شهری مسیر گردشگری غذا فعال شد و استقبال شهروندان نیز نشان می دهد که این مسیر خوب باید ادامه یابد.

وی با بیان اینکه باید در مسیر توسعه اشکالات بررسی شود و در مورد حل آنها چاره اندیشی شود، افزود: یکی از مسائلی که می بایست در هلدینگ گردشگری در مورد آن تصمیم گیری شود قطعا توسعه مسیرهای گردشگری غذاست که می بایست سیاست هایی در این حوزه اتخاذ شده و  برنامه‌ها بروز شود.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران ادامه داد: تصمیم گیری در مورد اینکه برای توسعه مسیرهای گردشگری غذا آیا از مسیرهای عبوری مردم همچون مسیر ۳۰ تیر استفاده کرده و یا مسیر جدیدی را همچون گذر غذا در اراضی عباس آباد، تعبیه کنیم؛ از جمله اقداماتی است که باید در هلدینگ گردشگری در مورد آن تصمیم گیری کرد. البته تصمیم گیری در این خصوص تنها به حوزه گردشگری مربوط نیست؛ بلکه باید شرکت ساماندهی مشاغل نیز به این مورد وارد شود تا در مورد این مشاغل و جانمایی آنها تصمیم گیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha