• پنجشنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۲ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402091611346
  • خبرنگار : 50046

باند سارقان سیم و کابل در شهرستان مانه و سملقان متلاشی شد 

باند سارقان سیم و کابل در شهرستان مانه و سملقان متلاشی شد 

ایسنا/خراسان شمالی فرمانده انتظامی شهرستان مانه و سملقان از انهدام باند سه نفره سارقان سیم و کابل با ۳۲ فقره سرقت به ارزش ۱۲ میلیارد ریال خبر داد. 

 سرهنگ مهدی مهران‌فر اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل مخابراتی و ارتباطی در شهرستان مانه وسملقان، بلافاصله موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه در عملیاتی مشترک توسط ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی و پلیس آگاهی استان اعضای این باند سه نفره شناسایی و دستگیر شدند، افزود: متهمان در بازجویی‌های به عمل آمده به ۳۲ فقره سرقت سیم و کابل به ارزش ۱۲ میلیارد ریال اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان مانه و سملقان با بیان اینکه متهمان پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند، از شهروندان خواست تا در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

بازگشت ۶۸ میلیون تومان وجه سرقتی به حساب مالباخته 

فرمانده انتظامی شهرستان شیروان نیز از بازگرداندن ۶۸۰ میلیون ریال وجه نقد که به صورت اینترنتی از حساب یکی از شهروندان سرقت شده بود، به مالباخته خبر داد. 

 سرهنگ مجید یگانه‌پور اظهار کرد: فردی با مراجعه به مقر پلیس فتا شهرستان شیروان اعلام کرد که مبلغ ۶۸۰ میلیون ریال به صورت اینترنتی از حساب وی سرقت شده است، بلافاصله موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه ماموران با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی موفق شدند فرد مورد نظر را شناسایی و دستگیر کنند، افزود: با تلاش صورت گرفته مبلغ مورد نظر نیز به حساب مالباخته پس داده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان شیروان با بیان اینکه متهم بعد از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد، گفت: در برخی پرونده‌های جرایم رایانه‌ای کلاهبرداران پس از دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری شهروندان در شبکه‌های اجتماعی به بهانه‌های مختلف از دوستان و اطرافیان شخص هک شده درخواست وجه می‌کنند و اقدام مجرمانه خود را صورت می‌دهند که در این خصوص می‌طلبد شهروندان جهت اطمینان طی یک تماس تلفنی با شخص درخواست کننده وجه صحت و سقم موضوع را بررسی کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی خراسان شمالی، وی در پایان از عموم شهروندان درخواست کرد در صورت مواجهه با هر گونه جرایم رایانه‌ای، موضوع را سریعا از طریق وب سایت پلیس فتا به ادرس www.cyberpolice.ir بخش گزارشات مردمی و یا از طریق شماره های ۰۹۶۳۸۰ و یا ۰۵۴۲۱۸۲۴۷۵۷ به همکاران ما در پلیس فتا اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha