• پنجشنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۲ / ۲۲:۱۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402091611849
  • منبع : نمایندگی گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان:

روزانه ۴۰ تن گوشت قرمز در گیلان تولید می‌شود

روزانه ۴۰ تن گوشت قرمز در گیلان تولید می‌شود

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: مصرف گوشت در استان به صورت روزانه ۸۰ تن است و رقمی معادل ۴۰ تن در داخل استان تولید می شود.

صالح محمدی امروز، ۱۶ آذرماه، با اشاره به وضعیت تولید گوشت قرمز در استان گیلان، اظهار کرد: مصرف گوشت در استان گیلان به صورت روزانه ۸۰ تن است و رقمی معادل ۴۰ تن در داخل استان تولید شده و مابقی از استان‌های قزوین، زنجان و اردبیل جهت تامین نیاز بازار وارد گیلان می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، وی در ادامه به آمار روزانه کشتار دام در استان اشاره و خاطرنشان کرد: روزانه بیش از ۷۵۵ راس دام از نوع گاو، گاومیش، گوسفند و بز در کشتارگاه‌های استان ذبح شده و بیش از ۵۲ هزار کیلو گوشت از این تعداد به دست می‌آید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در حال حاضر سه کشتارگاه با ظرفیت ۵۵۰ راس دام سنگین و ۱۸۵۰ راس دام سبک در استان فعال است.

محمدی یادآور شد: گیلان رتبه ۱۲ را در تولید گوشت قرمز در کشور به خود اختصاص داده و ۱۱۴ هزار بهره‌بردار در حوزه دام سبک و سنگین در استان فعالیت می‌کنند و بیش از ۶۰ درصد بهره‌برداران استان به روش سنتی به پرورش دام مشغول هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha