• شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402101611097
  • خبرنگار : 50130

کاهش بیش از ۵۰ درصد بارش ها در کردستان

کاهش بیش از ۵۰ درصد بارش ها در کردستان

ایسنا/کردستان مدیرکل هواشناسی استان کردستان، گفت: از ابتدای سال آبی زراعی، متوسط بارش کل استان به صورت پهنه ای ۶۱.۳ میلیمتر بوده که این مقدار نسبت به دوره بلند مدت ۵۲.۸ درصد کاهش داشته است.

صدیقی در گفت و گو با ایسنا، متوسط بارش آذرماه ۱۴۰۲ را در ۱۰ شهرستان کردستان ۱۹.۷ میلیمتر اعلام و اظهار کرد: این میزان نسبت به دوره مشابه سال گذشته بیش ۶۰.۸ درصد کاهش و نسبت به دوره بلند مدت نیز ۷۰.۹ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: از ابتدای سال آبی زراعی، متوسط بارش کل استان به صورت پهنه ای ۶۱.۳ میلیمتر بوده که این مقدار درمقایسه با دوره مشابه سال گذشته ۲۲.۱ درصد کاهش و نسبت به دوره بلند مدت ۵۲.۸ درصد کاهش داشته است.

مدیرکل هواشناسی استان کردستان، بیان کرد: از نظر دمای هوا هم با توجه به بررسی های انجام گرفته در آذرماه، گرمترین شهرستان استان، سروآباد با حداکثر مطلق دمای ۲۰.۹ درجه سانتیگراد و سردترین شهرستان شهرستان، دهگلان با حداقل مطلق دمای منفی ۸.۶ درجه سانتیگراد بوده است.

به گفته وی، همچنین در آذرماه متوسط دمای استان ۶.۶ درجه سانتیگراد بوده که این مقدار در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته ۱.۴ درجه سانتیگراد و نسبت به دوره مشابه بلند مدت ۳.۲ درجه سانتیگراد گرمتر بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha