• سه‌شنبه / ۳ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۶:۰۲
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402110302388
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، مطرح کرد

نقشه مشکلات تغذیه کشور تبیین می‌شود

نقشه مشکلات تغذیه کشور تبیین می‌شود

ایسنا/اصفهان مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: تبیین نقشه مشکلات تغذیه کشور شامل کاهش میزان قند موجود در نوشیدنی‌ها، ادغام برنامه مراقبت غذا و پایش ملی تغذیه در دستور کار است.

احمد اسماعیل‌زاده ظهر سه‌شنبه، ۳بهمن در سفر به اصفهان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: دفتر بهبود وضعیت تغذیه جامعه برای تمام گروه‌های سنی از جمله کودکان، نوزادان، نوجوانان، میان‌سالان، سالمندان، زنان باردار و شیرده برنامه دارند.

وی از اجرای رایگان برنامه مکمل یاری در تمام مراکز بهداشتی خبر داد و افزود: برنامه تغذیه تکمیلی با شیر مادر و پایش رشد از سال‌های گذشته در حال اجرا است.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: در گروه سنی کودکان بالای ۲ سال، آموزش‌های تغذیه، غربالگری از نظر سو تغذیه، چاقی و اضافه‌وزن و انجام مشاوره توسط کارشناسان تغذیه انجام می‌شود.

وی گفت: در کودکان و نوجوانان در مدارس اجرای برنامه مکمل یاری، غربالگری و آموزش تغذیه و برنامه بوفه مدارس یا پایگاه تغذیه سالم به اجرا گذاشته شد.

اسماعیل‌زاده خاطرنشان کرد: برای میان‌سالان سالم عمده تمرکز ما بر روی آموزش تغذیه هست و میان‌سالی که عامل خطر دارند همچون چاقی و دیابت، پرفشاری خون توسط کارشناسان تغذیه آموزش‌های رایگان خواهند دید.

وی از اجرای برنامه حمایتی برای کودکان زیر پنج سال که مبتلا به سو تغذیه هستند خبر داد و تصریح کرد: همچنین برای زنان باردار و شیرده که وزن‌گیری خوبی ندارند و سالمندان برنامه مکمل یاری به اجرا گذاشته می‌شود.

اسماعیل‌زاده با بیان اینکه از اجرای کامل برخی از برنامه‌ها خبر داد و گفت: برخی از برنامه‌ها نیز همچون برنامه بوفه غذایی مدارس به دلیل عدم نظارت دقیق و نبود نیروی انسانی کافی به‌خوبی اجرا نمی‌شود.

وی کاهش مقدار نمک در نان را از ۱۰ سال گذشته و اجرای نان کامل و سبوس‌دار را که استان اصفهان از استان‌های پیشرو است و اجرای طرح غنی‌سازی آرد با اسیدفولیک و آهن را از برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت خواند و افزود: برنامه غنی‌سازی آرد با ویتامین D به‌صورت پایلوت در یکی از استان‌های کشور اجرایی خواهد شد.

وی گفت: تبیین نقشه مشکلات تغذیه کشور و کاهش میزان قند موجود در نوشیدنی‌ها (شیرکاکائو، آبمیوه‌های صنعتی و نوشابه) با تعامل سازمان غذا و دارو و ادغام برنامه مراقبت غذا و تغذیه در سطح شبکه‌های بهداشتی و نیز تدوین پایش ملی وضعیت تغذیه کشور از برنامه‌های در دستور کار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha