• سه‌شنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402120100123
  • خبرنگار : 50187

۱۵ زندانی جرائم غیرعمد به مناسبت نیمه شعبان در کرمان آزاد می‌شوند

۱۵ زندانی جرائم غیرعمد به مناسبت نیمه شعبان در کرمان آزاد می‌شوند

ایسنا/کرمان مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان از فراهم شدن زمینه آزادی تعداد ۱۵ مددجوی واجدالشرایط غیرعمد به مناسبت ولادت حضرت مهدی(عج) خبر داد.

سیدحجت الله موسوی قوام اول اسفندماه در جلسه هیات امنای ستاد دیه استان کرمان با بیان اینکه از ابتدای سال جاری ۲۴۸ مددجوی واجدالشرایط غیرعمد از زندان‌های استان کرمان آزاد شده‌اند.

وی با اشاره به آزادی ۱۵ نفر در نیمه شعبان افزود: کل مبلغ بدهی این افراد بیش از پنج میلیارد و ۵۲۸ میلیون تومان بود که با تلاش نمایندگان و مددکاران ستاد دیه در جلسات صلح و سازش، چهار میلیارد تومان از شکات تخفیف و گذشت داشتند و در نهایت با پرداخت یک میلیارد و ۱۰۷ میلیون تومان از محل کمک‌های مردمی و خیران، ستاد دیه کشور و تسهیلات قرض الحسنه بانک‌های عامل این تعداد از مددجویان از زندان آزاد می‌شوند .

موسوی قوام بیان کرد: این مددجویان مربوط به زندان‌های کرمان، زرند، کهنوج، بافت، رفسنجان و بم و هشت نفر محکوم به پرداخت مهریه و هفت نفر محکوم مالی هستند.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان با بیان اینکه آمار ورودی‌ زندانیان جرائم غیرعمد در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ نگران کننده است، افزود: در حال حاضر تعداد ۲۹۳ مددجوی واجدالشرایط غیرعمد چشم انتظار دست کریمانه خیران دیار کریمان برای کمک به آزدی هستند و امیدواریم در ایام مبارک شعبان و ماه رمضان شاهد آزادی تعداد زیادی از محکومان جرائم غیرعمد توسط خیران باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha