• دوشنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402121410084
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

یک فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی بالینی: 

رژیم غذایی مناسب به کاهش سردردهای میگرنی کمک می‌کند

رژیم غذایی مناسب به کاهش سردردهای میگرنی کمک می‌کند

ایسنا/اصفهان یک فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی بالینی، گفت: بنا بر آخرین پژوهش‌های انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی کاشان استفاده از رژیم غذایی مناسب می‌تواند به کمتر شدن سردردهای میگرنی و تنش‌زا در کودکان کمک کند.

مرضیه حیدرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: سردرد یکی از شایع‌ترین شکایت‌های سیستم عصبی در دوران کودکی و نوجوانی است و شیوع آن در کودکان سنین مدرسه ۱۰ تا ۲۰ درصد تخمین زده شده است که با افزایش سن، تا حدود ۳۲ درصد در سن ۱۳ -۱۴سال افزایش می‌یابد.

وی افزود: یکی از شایع‌ترین انواع سردرد در کودکان سردردهای میگرنی است که متوسط شیوع آن در جهان بیش از ۹ درصد است که نتیجه پژوهش محققان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، نشان می‌دهد که در کاشان نیز همین رقم است که می‌تواند زندگی کودک و نوجوان و خانواده آنها را مختل کند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: آزمایش‌های تشخیص حساسیت برای مشخص شدن نوع حساسیت باید انجام شود تا بتوان به‌عنوان یک درمان مکمل، به محدودیت استفاده از برخی غذاهای خاص توجه کرد.

حیدرزاده تأکید کرد: برخی مواد غذایی مانند بادام زمینی، آجیل‌های درختی و شیر گاو می‌تواند منجر به حساسیت شود، ولی برخی خانواده‌ها بدون تعیین نوع حساسیت، محدودیت غذایی مانند خوردن شیر را برای کودکان ایجاد نکنند تا ناخواسته باعث ایجاد عوارض دیگری در کودک نشوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha