حامد سلیمانی در حاشیه جلسه هماهنگی و مانور سلامت نوروزی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تمامی کارشناسان بهداشت محیط و بازرسان بهداشتی شهرستان زبرخان در ایام نوروز ۱۴۰۳ در آمادهباش کامل هستند.
وی خاطرنشان کرد: در حالی که اکثریت کارمندان در ایام تعطیلات نوروزی در کنار خانوادههای خود هستند، بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط شهرستان در حال انجام یک کار انسانی برای حفظ و ارتقاء سلامت مردم و زائران و مسافران منطقه هستند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان زبرخان با بیان اینکه اهمیت فعالیتهای حوزه بهداشت در سلامت جامعه بر کسی پوشیده نیست، عنوان کرد: نقش بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط به عنوان سربازان عرصه بهداشت و سلامت، در پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیر واگیر و مسمومیتهای ناشی از مصرف آب و غذای آلوده که میتواند سلامتی بسیاری از آحاد جامعه را به خطر بیندازد، بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: با توجه به شرایط خاص شهرستان و حضور مسافران و زائران آقا علی بن موسی الرضا (ع)، در این منطقه و همزمان شدن ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی از اهمیت بسزایی برخوردار است.
سلیمانی اظهار کرد: تمامی کمیتههای تخصصی ستاد خدمات سفر شهرستان زبرخان خود را برای میزبانی از مسافران نوروزی و زائران آقا علی بن موسی الرضا (ع) که همزمان با ماه مبارک رمضان راهی این خطه میشوند، مهیا کردهاند.
وی با تأکید براینکه سلامت و امنیت مسافران اولویت مهم سفرهای نوروزی است، افزود: مسئولان شهرستان زبرخان آماده خدمترسانی به زائران ماه رمضان و نوروز هستند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان زبرخان خاطرنشان کرد: طرح مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی، از ۱۵ اسفند آغاز میشود و تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ نیز ادامه خواهد داشت.
وی افزود: این طرح در تشدید نظارتهای بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی، اماکن تفریحی _ زیارتی، مراکز و اماکن حساس و بینراهی، مساجد و محلهای اسکان توسط کارشناسان بهداشت انجام میشود.
سلیمانی گفت: همچنین کنترل کیفی آب آشامیدنی، انجام نمونهبرداری مواد غذایی از مراکز تهیه و توزیع و انجام بازدیدهای مشترک با دستگاههای اجرایی و... از برنامههای این طرح است؛ که در همین راستا تیمهای بازدید صبح و عصر در روزهای تعطیل و غیر تعطیل نسبت به تشدید نظارتهای بهداشتی اقدام خواهند کرد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت اقدامات بهداشتی درمانی و مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، افزود: با توجه به موقعیت منطقه و افزایش تردد مسافران نوروزی رعایت موارد بهداشتی برای تأمین سلامت مواد غذایی و عرضه مواد غذایی سالم ضروری است.
وی موضوع تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، مجتمعها و مراکز بین راهی، سرویسهای بهداشتی عمومی، محلهای اسکان و مراکز تفریحی زیارتی توسط کارشناسان بهداشت محیط را مطرح و رسیدن به هدف تأمین سلامت مسافرین نوروزی را فقط با همکاری و حضور پر رنگ دستگاههای اجرایی و ادارات شهرستان دانست.
مدیر شبکه بهداشت و درمان زبرخان با اشاره به اهمیت خدمات سفر و تشدید نظارتها، بر ضرورت تشکیل تیمهای مشترک از مراکز حساس و اقامتی با همکاری دستگاههای اجرایی تأکید کرد.
انتهای پیام
نظرات