• شنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402122618255
  • خبرنگار : 50635

مدیر کل شیلات هرمزگان:

تعاملات سازنده بین دستگاه‌ها باعث حفظ ذخایر آبزیان خواهد شد

تعاملات سازنده بین دستگاه‌ها باعث حفظ ذخایر آبزیان خواهد شد

ایسنا/هرمزگان مدیرکل شیلات استان هرمزگان گفت: تعاملات سازنده بین دستگاه‌ها باعث حفظ ذخایر آبزیان خواهد شد.

مسعود بارانی امروز ۲۶ اسفند ماه در نشست با فرمانده مرزبانی استان هرمزگان با اشاره به تعاملات و همکاری‌های خوب موجود و تلاش های ارزنده نیروهای مرزبانی اظهار کرد: تعامل هرچه بیشتر شیلات و مرزبانی در راستای کنترل و حفاظت از منابع آبزی خلیج فارس قابل قدردانی است.

وی، بیان کرد: تعامل و همکاری مرزبانی با شیلات می‌تواند به تحقق شعار صید مسئولانه بی انجامد و نگاه مثبت صیادان قانون مند به عزم جدی شیلات در برخورد با تخلفات صیادی را در پی داشته باشد.

مدیرکل شیلات استان هرمزگان بیان کرد: شیلات به تنهایی قادر به پیشگیری از تخلفات گسترده صیادی نیست و نیاز به مشارکت سازمان‌ها و نهادهای مسئول دارد که حضور مرزبانی در این زمینه ضرورتی انکار ناپذیر است.

سردار بهادر اسماعیلی، فرمانده مرزبانی استان هرمزگان به تعامل سازنده بین مرزبانی استان و اداره کل شیلات اشاره کرد و گفت: بدون شک تعاملات و ارتباطات سازنده موجبات افزایش برخورد با صید غیر مجاز در راستای حفظ ذخایر و پایداری شغل ساحل‌نشینان و مرزبانان خواهد بود.

از فعالیت های شیلاتی استان به عنوان فعالیت های اشتغال‌زا یاد کرد و تاکید کرد: بدون شک پایداری چرخه‌های اقتصادی شیلاتی موجود و همچنین پایداری و ارتقای اشتغال موجود در این بخش نیازمند تعامل و حمایت از این فعالیت‌ها است.

وی جلوگیری از صید بی‌رویه و غیر مجاز منابع آبزی را ماموریت مشترک مرزبانی و شیلات استان خواند و گفت: در حوزه مبارزه با آلودگی دریا نیز، دیگر سازمان‌ها و نهادهای مرتبط باید همکاری لازم را با یکدیگر داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha