• دوشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403012714674
  • خبرنگار : 50618

مدیرکل دامپزشکی مازندران:

معدوم‌سازی ۱۶۰ هزار کیلو از فرآورده‌های خام دامی در مازندران

معدوم‌سازی ۱۶۰ هزار کیلو از فرآورده‌های خام دامی در مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل دامپزشکی استان مازندران از معدوم‌سازی بیش از ۱۶۰ هزار کیلوگرم از فرآورده‌های خام دامی طی اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در ایام ماه مبارک و تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳ خبر داد.

حمزه آقاپور کاظمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اعلام این خبر فوق افزود: طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳ بر مراکز تهیه، نگهداری و توزیع انواع فرآورده‌های خام دامی نظیر رستوران‌ها، کشتارگاه‌های صنعتی دام و طیور، سردخانه‌ها، قصابی، مرغ فروشی، ماهی سراها، مراکز بسته بندی گوشت، مراکز عرضه و غیره اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه بازرسین بهداشتی دامپزشکی در قالب ۴ اکیپ نظارتی از کارشناسان اداره کل و ۸۴ اکیپ بازرسی شهرستانی به صورت روزانه در اجرای این طرح شرکت کردند، گفت: در این بین ۴۲ اکیپ به صورت ثابت و ۴۲ اکیپ به صورت سیار با انجام ۹۲۰۶ بازدیدهای سرزده از این مراکز بر نحوه عرضه آنان بصورت بهداشتی نظارت داشته و با متخلفین بهداشتی برخورد قانونی کردند.

معدوم‌سازی ۱۶۰ هزار کیلو از فرآورده‌های خام دامی در مازندران

مدیرکل دامپزشکی مازندران با صدور اخطار بهداشتی برای ۳۷۱ مرکز عرضه خبر داد و افزود: طی این بازدیدها بیش از ۳ هزار کیلوگرم از انواع فرآورده‌های خام دامی که به دلایل مختلف ازجمله تاریخ‌ مصرف منقضی و کشتار غیرمجاز، نبود برچسب و هویت محصول، تاریخ منقضی شده و غیره ضبط و بیش از ۲هزار ۷۰۰ کیلوگرم آن با دستور مقام قضایی و با اعلام رضایت عرضه کننده معدوم شد.

وی همچنین در خصوص نظارت کارشناسان این اداره کل بر فرآیند کشتار دام و طیور در استان گفت: با حضور شبانه روزی کارشناسان نظارت اداره کل دامپزشکی مازندران در کشتارگاه‌های سراسر استان در این مدت، بر فرآیند کشتار بیش از ۱۱ میلیون ۱۴۰ هزار قطعه مرغ نظارت شد که طی آن بیش از ۱۵۵ هزار کیلوگرم معدوم شد.

معدوم‌سازی ۱۶۰ هزار کیلو از فرآورده‌های خام دامی در مازندران

آقاپور کاظمی همچنین به نظارت بر کشتار حدود ۳۴ هزار دام در کشتارگاه‌ها اشاره کرد که حاصل آن ۱ میلیون و ۳۱۵ هزار کیلو گرم گوشت استحصال شد که ۳۷۰۰ کیلوگرم گوشت به دلیل نظارت‌های پس از کشتار از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم شد.

معدوم‌سازی ۱۶۰ هزار کیلو از فرآورده‌های خام دامی در مازندران

وی با تاکید بر ادامه نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در طول سال از هم استانی‌ها و مسافران خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد غیر بهداشتی مراتب را از طریق سامانه رایگان ۱۵۱۲ و در شهرستان‌ها به ادارات دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند تا بازرسان اداره دامپزشکی در اسرع وقت در محل حاضر و به موضوع رسیدگی نمایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۱-۲۷ ۱۱:۳۰

درود. چرا معدوم کردن. آب‌پز میکردن میدادن حیوانات بخورن