• شنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۹:۱۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403020100082
  • خبرنگار : 50184

مدیرکل بازاریابی گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی:

کرمانشاه در بحث گردشگری بافت تاریخی و خوراک ظرفیت‌های ویژه‌ای دارد

کرمانشاه در بحث گردشگری بافت تاریخی و خوراک ظرفیت‌های ویژه‌ای دارد

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل دفتر بازاریابی گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی گفت: کرمانشاه در بحث گردشگری بافت تاریخی و خوراک، ظرفیت های ویژه‌ای دارد و باید محورهایی در این دو حوزه در این شهر راه اندازی شود.

سیدمصطفی فاطمی، شامگاه جمعه در نشست با استاندار کرمانشاه از آمادگی وزارت میراث فرهنگی برای کمک به تدوین برش استانی سند توسعه گردشگری کشور در کرمانشاه خبرداد و اظهار کرد: می توانیم با همکاری استان این سند را در کوتاهترین زمان تدوین کنیم. 

وی در ادامه در خصوص روستاهای معرفی شده برای ثبت جهانی، گفت: روستای هجیج پاوه به لحاظ زیرساختی با مشکلاتی مواجه است، بگونه‌ای که در هر پیک سفر قفل می‌شود. 

مدیرکل دفتر بازاریابی گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی با بیان اینکه امتیاز روستای هجیج بالاست و می‌تواند در سال آینده کاندیدای ثبت جهانی شود، تصریح کرد: باید استان با برنامه این پروژه را به عنوان پروژه ملی پیش ببرد. 

وی ضعف در انعکاس و معرفی را یکی از مشکلات گردشگری استان دانست و گفت: کرمانشاه در غرب کشور بیشتر از همه آسیب دیده و باید با استفاده از ظرفیت وجود آثار جهانی متعدد، خوراک و...  با معرفی محورهای جدید اقدامات اساسی انجام شود. 

وی با بیان اینکه متاسفانه آژانس های کرمانشاه کم کار هستند، افزود: آمادگی برگزاری نشست در تهران با دفاتر گردشگری تهران و مجموعه مدیریت گردشگری و دفاتر کرمانشاه هستیم که نیاز است دفاتر استان برای داشتن دستاورد مناسب از این نشست بسته های متعددی برای ارائه داشته باشند. 

برگزاری رویدادهای بین‌المللی، تمرکز بر روی پروژه‌های پیشران و استفاده  از ظرفیت‌های خوب استان در  گردشگری روستایی از دیگر مواردی بود که مورد تاکید قرار گرفت.

فاطمی همچنین راه‌اندازی محور گردشگری شهری در کرمانشاه را یک ظرفیت خاص عنوان کرد و گفت: بافت تاریخی کرمانشاه آنچنان ظرفیت های ارزشمندی دارد که می‌تواند یک محور گردشگری شهری بی‌نظیر در غرب کشور باشد. 

مدیرکل دفتر بازاریابی گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی گفت: همچنین در محور خوراک کرمانشاه یکی از استان‌هایی است که می تواند فرهنگ خوراک را معرفی کند و راه‌اندازی محور خوراک یک نیاز اساسی است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha