• شنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1403042315798
  • خبرنگار : 30196

خداحافظی دقیقی از قزوینی‌ها

خداحافظی دقیقی از قزوینی‌ها

سرمربی فصل گذشته باشگاه شمس آذر در پست اینستاگرامی خود با این باشگاه خداحافظی کرد.

به گزارش ایسنا، سعید دقیقی که فصل گذشته با تیم شمس آذر قزوین توانست جایگاه هشتم را کسب کند، در فضای مجازی با انتشار پست اینستاگرامی از باشگاه و هواداران قرزوین خداحافظی کرد.

متن خداحافظی دقیقی به این شرح است:

خداحافظی اگر چه تلخ اما قابل تحمل است، وقتی در امتداد خاطراتی باشد که از مرورش لذت می‌بری و به وجودش افتخار می‌کنی.

خاطراتی از جنس کاشتن، در زمینی که هیچ‌کس انتظار رویش در آن را نداشت اما به معجزه تلاش، ظرف سه سال رویید و جوانه زد و میوه داد؛ سه سالی که در اوج ناامیدی شروع کردیم و با کوله باری از امید به پایان رساندیم.

حالا در لحظه جدایی از این همراهی سه ساله، به خود می‌بالم که شمس آذر را با توشه امید و اندوخته آشتی با هوادارانش به مردم قزوین می‌سپارم.

خداحافظ شمس آذر.

به گزارش ایسنا، سعید دقیقی پس از سه سال حضور روی نیمکت شمس آذر به احتمال فراوان ملوان بندرانزلی را به عنوان مقصد بعدی خود انتخاب می کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha