• شنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403091006338
  • خبرنگار : 71129

انتقاد روسیه از طرح ناتو برای ایجاد شبکه ماهواره‌ای در شمالگان

انتقاد روسیه از طرح ناتو برای ایجاد شبکه ماهواره‌ای در شمالگان
پرچم نروژ

سفیر روسیه در نروژ گفت: «تصمیم تعدادی از کشورهای عضو ناتو برای ایجاد شبکه ماهواره‌ای در قطب شمال گام دیگری برای متشنج کردن اوضاع در امتداد مرزهای روسیه است.»

به گزارش ایسنا، «نیکولای کورچونوف» سفیر روسیه در نروژ گفت: «مسکو تصمیم کشورهای عضو ناتو برای ایجاد شبکه ماهواره‌ای در قطب شمال همراه با تشدید فعالیت‌های اخیر ائتلاف آتلانتیک شمالی در منطقه را گام دیگری برای متشنج کردن اوضاع در امتداد مرزهای روسیه می‌داند.»

به نقل از خبرگزاری نووستی، وی ادامه داد، چنین اقداماتی می‌تواند به تشدید بیشتر تنش‌های سیاسی و نظامی در منطقه شمالگان منجر شود.

رسانه‌های محلی اخیرا گزارش دادند که تعدادی از کشورهای عضو ناتو با ایجاد شبکه ماهواره‌ای «نورث لینک» در قطب شمال موافقت کرده‌اند.

این قرارداد توسط ۱۳ کشور از جمله نروژ، دانمارک، کانادا، ایالات متحده آمریکا، فنلاند و سوئد امضا شده است.

سفیر روسیه در نروژ همچنین اوایل سپتامبر گفته بود که واشنگتن و متحدانش در سراسر مرز روسیه باعث تشدید تنش شده‌اند و به طور مداوم در حال بیشتر کردن توانمندی‌های دفاعی خود هستند.

به گفته این دیپلمات روس، واشنگتن اقدام به نظامی سازی قطب شمال و مانع تراشی در فعالیت‌های اقتصادی روسیه در عرض‌های شمالی کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha