• یکشنبه / ۹ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404090905414
  • خبرنگار : 71496

اعتراف انگلیس به آموزش نظامیان صهیونیست در زمان جنگ غزه

اعتراف انگلیس به آموزش نظامیان صهیونیست در زمان جنگ غزه

دولت انگلیس اعتراف کرد که جمعی از نظامیان این کشور در زمان جنگ غزه، در آموزش نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در داخل اراضی اشغالی شرکت داشتند.

به گزارش ایسنا، «آل کارنز» معاون وزارت پارلمانی امور کهنه سربازان انگلیس گفت: از اکتبر ۲۰۲۳ کمتر از پنج نفر از نیروهای مسلح انگلیس در دوره‌های آموزشی در «اسرائیل» شرکت کرده‌اند.

این اظهار نظر به منزله اولین اعتراف رسمی به همکاری‌های نظامی مستقیم و حضور انگلیس در آکادمی‌های نظامی رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ علیه نوار غزه است.

«چارلی هربرت» ژنرال بازنشسته انگلیس در گفتگویی با وب‌سایت «Declassified UK»، این افشاگری را کاملا خارق العاده خواند و گفت: با توجه به ادعاهای موثق در خصوص ارتکاب جنایات جنگی توسط سران سیاسی و نظامی اسرائیل، چنین تبادلات و همکاری‌هایی باید فوراً متوقف شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha