• جمعه / ۱۴ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404091408869
  • خبرنگار : 50160

افزایش ناپایداری جوی در زنجان از ابتدای هفته آینده

افزایش ناپایداری جوی در زنجان از ابتدای هفته آینده
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان مدیرکل هواشناسی استان زنجان از افزایش ناپایداری‌های جوی از ابتدای هفته آینده در این استان خبر داد.

محمدرضا رحمن‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: براساس آخرین نقشه‌ها و تحلیل‌های هواشناسی، آسمان استان طی روزهای آینده عمدتاً قسمتی ابری خواهد بود که در برخی ساعات با افزایش ابر و وزش باد ملایم همراه می‌شود.

وی با اشاره به ورود یک موج ناپایدار از بعدازظهر روز یکشنبه ۱۶ آذر به منطقه، افزود: با نفوذ این سامانه، شرایط ناپایدار در استان تقویت شده و افزایش ابر، افزایش سرعت وزش باد و احتمال بارش‌های پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

رحمن‌نیا بیان کرد: فعالیت این سامانه ناپایدار تا پایان هفته آینده در استان تداوم خواهد داشت و هم‌وطنان لازم است در این مدت به هشدارهای هواشناسی توجه داشته باشند.

مدیرکل هواشناسی استان همچنین از روند افزایشی دمای هوا طی روزهای پیش‌ِرو خبر داد و گفت: انتظار می‌رود دما با شیب ملایمی افزایش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha