• جمعه / ۱۴ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404091408889
  • خبرنگار : 50377

قهرمان «جوجیتسو برزیلی» شهرستان سوادکوه شمالی در انزوا

قهرمان «جوجیتسو برزیلی» شهرستان سوادکوه شمالی در انزوا

ایسنا/مازندران پس از قهرمانی تاریخی امیر ارسلان انوری در مسابقات جهانی جوجیتسو برزیلی ابوظبی، بی‌توجهی مسئولان محلی به این دستاورد، موجی از نارضایتی و مهاجرت ورزشکاران سوادکوه شمالی را به دنبال داشته است.

امیر عباس انوری، مربی تیم ملی جوجیتسو برزیلی در گفت‌وگو با ایسنا از ‌بی‌توجهی مدیران و مسئولان شهرستان سوادکوه شمالی نسبت به قهرمانی تاریخی امیر ارسلان انوری در مسابقات جهانی ابوظبی انتقاد کرد.

وی با بیان اینکه امیر ارسلان انوری برای نخستین بار در تاریخ ورزش‌های رزمی مازندران موفق به کسب مدال طلای جهان شده و امیرپاشا انوری نیز به مقام چهارمی رسیده است، افزود: شاهد بی‌تفاوتی مدیران ارشد شهرستان نسبت به این افتخارآفرینی بودیم.

این مربی المپیکی با اشاره به تداوم این روند در سوادکوه شمالی، هشدار داد که این رویه موجب مهاجرت تعدادی از ورزشکاران و قهرمانان به دیگر شهرهای استان شده است.

انوری مهم‌ترین مشکل ورزش این شهرستان را عدم حضور مدیران و نیروهای متخص دانست و تأکید کرد: به همین دلیل شاهد افول ورزش قهرمانی در منطقه هستیم.

وی نزدیکی سوادکوه شمالی به شهرهایی مانند قائم‌شهر و استقبال شهرستان‌های غرب مازندران از قهرمانان را از عوامل اصلی مهاجرت ورزشکاران دارای عناوین قهرمانی برشمرد.

این مربی ورزش‌های رزمی با اشاره به نقش نماینده مردم سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی، گفت: ایشان که خود عضو هیأت رئیسه فدراسیون ورزش‌های رزمی است، حتی از یک تماس تلفنی با این قهرمان جهانی خودداری کرد.

انوری با بیان اینکه تجلیل از قهرمانان، وظیفه مسئولان است، از استاندار و مدیرکل ورزش و جوانان مازندران خواست تا برای جلوگیری از عمیق‌تر شدن دلزدگی قهرمانان، به وضعیت نابسامان ورزش قهرمانی سوادکوه شمالی ورود کنند.

به گزارش ایسنا، امیرعباس انوری، مربی پرورنده چهره‌های موفقی همچون عرفان و امیر ارسلان انوری در سوادکوه شمالی است که نگران تداوم این روند بی‌توجهی و پیامدهای آن برای آینده ورزش منطقه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha