• شنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404091509438
  • خبرنگار : 50105

راهکار شرکت‌های سوئیسی برای مقابله با تعرفه‌های آمریکا

راهکار شرکت‌های سوئیسی برای مقابله با تعرفه‌های آمریکا

یک نظرسنجی، نشان داد شرکت‌های سوئیسی برای جبران تعرفه‌های آمریکا، سرمایه‌گذاری در خارج از کشور را در دستور کار قرار دادند.

به گزارش ایسنا، اتحادیه تجارت و صنعت سوئیس، این نظرسنجی را برای بیش از ۴۰۰ شرکت، قبل و بعد از توافق تجاری سوئیس در نوامبر برای کاهش تعرفه‌های آمریکا از ۳۹ درصد به ۱۵ درصد بررسی کرد و یک چهارم از شرکت‌ها اقدامات مشخصی را که از قبل انجام داده‌اند را مشخص کردند.

این نظرسنجی نشان داد که حدود یک سوم از این شرکت‌ها، تصمیم گرفته‌اند سرمایه‌گذاری‌هایشان را در خارج از سوئیس، افزایش دهند و تولید و فعالیتشان را به خارج از این کشور منتقل کنند. حدود ۱۶ درصد از شرکت‌ها اعلام کردند: قصد دارند فعالیتشان را به کشورهای خارج از اتحادیه اروپا یا  آمریکا منتقل کنند علاوه بر این ۱۰ درصد به آمریکا و پنج درصد دیگر به اتحادیه اروپا چشم دوخته‌اند.

گزینه‌های دیگر شامل بررسی بیشتر بازارهای دیگر، افزایش قیمت‌ها و حتی توقف صادرات کالا به آمریکا بود.

«رودولف مینش»، اقتصاددان ارشد اتحادیه تجارت و صنعت سوئیس گفت: این جابجایی و سرمایه‌گذاری برای سوئیس زیان‌آور نیست، اما او هشدار داد که کسب و کارهای با مهارت بالا و تحقیق و توسعه باید حفظ شوند.

دولت سوئیس به عنوان بخشی از توافق خود، متعهد به سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد دلاری از سوی شرکت‌هایش در آمریکا شد که نگرانی‌هایی را در مورد تاثیر اقتصادی احتمالی بلندمدت ایجاد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، «رودولف مینش» گفت: سوئیس برای جذب ۲۰۰ میلیارد دلار بسیار کوچک است و سابقه طولانی در سرمایه‌گذاری در خارج از کشور دارد. او افزود: این سرمایه‌گذاری‌ها همچنین به حفظ مشاغل در داخل این کشور کمک کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha