• شنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404091509539
  • خبرنگار : 50225

پیش‌بینی مه و افزایش آلاینده‌ها برای خوزستان

پیش‌بینی مه و افزایش  آلاینده‌ها برای خوزستان
اهواز

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی وقوع مه و تداوم افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی و پر جمعیت استان تا اواسط هفته خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: براساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، تا اوایل روز دوشنبه ۱۷ آذر جو پایداری در بیشتر مناطق خوزستان حاکم خواهد بود و پدیده غالب، وقوع پدیده مه رقیق یا غبار صبحگاهی به ویژه در مناطق جنوبی و ساحلی و افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی و پرجمعیت استان خواهد بود.

وی افزود: از اویل روز دوشنبه، سامانه بارشی خوزستان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و سبب رگبار و رعد و برق، وزش بادهای متوسط و گاهی تندباد لحظه‌ای در بیشتر نقاط استان، بارش برف در ارتفاعات و احتمال ریزش تگرگ در برخی از نقاط، کاهش دما و وقوع پدیه مه پس از بارندگی خواهد شد.

سبزه‌زاری بیان کرد: در طول روز چهارشنبه ۱۹ آذر با توجه به شدت بارندگی، آبگرفتگی معابر شهری در بیشتر نقاط استان خوزستان، طغیان مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته گتوند با ۲۸.۶ و ایذه با ۳.۹ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۲۶.۴ و ۱۱.۲ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha