اورنگ ایلامی همزمان با شروع پویش ملی تغذیه سالم با محوریت «نان و سلامت»، گفت: این پویش فرصت ارزشمندی است تا بار دیگر اهمیت انتخاب نان سالم و نقش آن در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر برای خانوادهها یادآوری شود و آگاهی عمومی درباره مزایای نان کامل افزایش یابد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه اصلاح عادات غذایی از مهمترین راهکارهای کنترل بیماریهای غیرواگیراست، گفت: اصلاح مصرف نان که بخش اصلی سفره ایرانیان را تشکیل میدهد، نقشی کلیدی در پیشگیری از دیابت، چاقی و بیماریهای قلبیعروقی دارد.
ایلامی با بیان اینکه نان کامل میتواند به بهبود وضعیت قند و چربی خون کمک کند افزود: مصرف نان کامل موجب سیری طولانیتر شده و اثرات مثبت تغذیهای گستردهای دارد؛ در حالی که نان سفید با شاخص گلیسمی بالا، خطر بروز چاقی و اختلالات متابولیک را افزایش میدهد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه افزود: ترویج مصرف نان کامل یک تغییر کوچک اما اثرگذار در سبک تغذیه خانوادههاست و باید بهعنوان یک پیام مهم سلامت عمومی، بهویژه برای کودکان و نوجوانان، مورد توجه جدی قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در روز شنبه ۱۵ آذر، ایلامی در پایان با تأکید بر ضرورت همراهی همه دستگاهها و مشارکت مردم در تحقق اهداف این پویش ملی گفت: ارتقای سلامت تغذیهای جامعه بدون همکاری آگاهانه شهروندان و حمایت بخشهای تولید و عرضه نان کامل امکانپذیر نیست و امیدواریم با گسترش دسترسی مردم به نان کامل، گام مؤثری در بهبود الگوی تغذیه و کاهش بروز بیماریهای غیرواگیر در استان برداشته شود.
انتهای پیام


نظرات