• یکشنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404091610243
  • خبرنگار : 50200

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد

ارسال روزانه بیش از ۷۰۰ تن گوشت مرغ از مازندران به سایر استان‌های کشور

ارسال روزانه بیش از ۷۰۰ تن گوشت مرغ از مازندران به سایر استان‌های کشور

ایسنا/مازندران مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از ارسال روزانه بیش از ۵۹۲ تُن گوشت مرغ به تهران و حدود ۱۱۹ تُن به سایر استان‌های کشور، خبر داد و گفت: نقش محوری استان به عنوان قطب تولید گوشت سفید در تأمین امنیت غذایی و ثبات بازار پروتئین کشور برجسته و بی‌بدیل است.

ابراهیم قربان‌نژاد،  امروز با اعلام خبر فوق در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: با استناد به آمار رسمی انجمن کشتارگاه‌های مازندران و اداره کل دامپزشکی، در تاریخ ۱۴۰۴/۹/۱۵ میزان ارسال مرغ آماده طبخ ارسالی به پایتخت ۲۵۶ هزار ۶۷۰ کیلوگرم بوده که ۱۴۱ هزار و ۶۳۷ کیلوگرم از این میزان در میادین میوه و تره‌بار تهران و مابقی به فروشگاه‌های سراسر پایتخت ارسال شده است.

قربان‌نژاد با بیان اینکه میزان ارسالی مرغ زنده به کشتارگاه‌های تهران رقمی معادل ۱۲۱ هزار و ۳۵۰ قطعه بود، اظهار کرد: با احتساب این آمارها مجموع کل گوشت مرغ ارسالی به تهران برای دیروز رقمی معادل ۵۲۳ هزار و ۶۴۰ کیلوگرم بوده است.

وی همچنین به تأمین نیاز داخلی استان مازندران اشاره و عنوان کرد: گوشت مرغ توزیع‌شده دیروز در سطح استان (با احتساب قطعه‌بندی و سهم شرکت کاله) برابر با ۴۱۶ هزار و ۵۰۷ کیلوگرم بود.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: علاوه بر آمار فوق، از طریق استان‌های همجوار مانند گلستان و گیلان و همچنین فروشگاه‌های زنجیره‌ای، مرغ آماده طبخ در سطح استان توزیع می‌شود که نشان‌دهنده تأمین کامل نیاز داخلی است.

قربان‌نژاد همچنین به پشتیبانی از سایر استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: گوشت مرغ آماده طبخ ارسالی به سایر استان‌ها رقمی معادل ۱۰۹ هزار و ۵۴۸ کیلوگرم و مرغ زنده ارسالی به سایر استان‌ها (به‌طور ویژه استان سمنان) نیز برابر ۴۱ هزار و ۵۰۰ قطعه بود.

وی تصریح کرد: با جمع‌بندی این ارقام،حجم کل گوشت مرغ ارسالی دیروز مازندران به بازار کشور، از مرز ۱۰۵۰ تن گذشت که این آمار، نقش بی‌بدیل مازندران به عنوان قطب تولید گوشت سفید کشور را در تأمین امنیت غذایی و ثبات بازار ملی پروتئین تأیید می‌کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، استان تولیدکننده بیش از ۱۱ درصد پروتئین کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha