• یکشنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404091610291
  • خبرنگار : 50402

رئیس دانشگاه صنعتی همدان: ایسنا پلی میان دانشگاه، مردم و سیاست‌ورزان در حکمرانی علمی است

رئیس دانشگاه صنعتی همدان: ایسنا پلی میان دانشگاه، مردم و سیاست‌ورزان در حکمرانی علمی است

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه صنعتی همدان با تأکید بر نقش جریان‌ساز رسانه‌های دانشگاهی گفت: ایسنا با اتکا به ظرفیت گسترده دانشجویی و رویکرد علمی خود، به ارتقای سواد عمومی جامعه و مقابله با اخبار نادرست در فضای مجازی کمک می‌کند.

محمود پری‌پور، یکشنبه ۱۶ آذر با حضور در دفتر ایسنا به مناسبت سالروز تاسیس خبرگزاری دانشجویان ایران با اشاره به جایگاه این خبرگزاری در ساختار رسانه‌ای کشور، اظهار کرد: این خبرگزاری، همه گرایش‌های فکری، سیاسی و دانشجویی را پوشش می‌دهد. ایسنا رسانه‌ای است که از دل دانشگاه بیرون آمده و همین ویژگی به آن نقش ویژه‌ای در حکمرانی علمی می‌دهد.

پری‌پور با بیان اینکه ایسنا پلی میان سیاست‌ورزان و مردم است، تصریح کرد: رسانه‌هایی که ریشه در دانشگاه دارند، می‌توانند ارتباط میان جامعه، دانشگاه و ساختار حاکمیتی را تسهیل کنند و به تصمیم‌گیری‌های علمی و مبتنی بر داده کمک کنند.

وی مقابله با اخبار نادرست و شبه‌علم را یکی از وظایف مهم رسانه‌های دانشجویی دانست و گفت: در شرایطی که فضای مجازی مملو از اطلاعات نادرست است، ایسنا با اتکا به دانش و نگاه دقیق دانشگاهی، نقشی مؤثر در ارتقای دانش عمومی و مقابله با شبه‌علم ایفا می‌کند.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان تأکید کرد: رسانه‌ای که از بطن فضای دانشجویی برخاسته، نه‌تنها بازتاب‌دهنده مطالبات و اندیشه‌های دانشگاه است، بلکه می‌تواند تأثیری ماندگار در جریان آگاهی‌بخشی و حکمرانی علمی کشور داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha