• یکشنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404091610325
  • خبرنگار : 50283

/صدای دانشجویان در ایسنا/

دانشجو باید نسبت به مسائل جامعه و دانشگاه حساس باشد

دانشجو باید نسبت به مسائل جامعه و دانشگاه حساس باشد

ایسنا/گیلان دبیرکل تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان با تاکید بر اینکه دانشجو به معنای واقعی باید سیاسی باشد، گفت: دانشجو باید بینش و توان تحلیل سیاسی و اجتماعی پیدا کند، نسبت به مسائل جامعه و دانشگاه حساس باشد و با مطالعه عمیق، از نگاه سطحی به مسائل بپرهیزد.

حسام پورفلاح شیجانی امروز، ۱۶ آذر به مناسبت روز دانشجو در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به انتظاراتی که دانشجویان از مسئولان در سطح کلان جامعه به ویژه در حوزه اثرگذاری اجتماعی و استفاده از نظر این قشر در تصمیمات مختلف اثرگذار برای توسعه و تعالی کشور دارند، اظهار کرد: دانشجویان با تکیه بر روحیه استقلال‌خواهی، عدالت‌طلبی و مطالبه‌گری، همواره نقش مهمی در مواجهه با مسائل و چالش‌های جامعه ایفا کرده‌اند و مسئولان باید در گام نخست، این دغدغه‌های دانشجویی را به‌خوبی درک کنند و با گوش‌دادن فعال به سخنان آن‌ها، بستری برای مشارکت‌دادن دانشجویان در جلسات مربوط به مسائل کشور را فراهم آورند.

وی افزود: داشتن مشاوران و تیم‌های دانشجویی، همچنین پذیرش انتقادهای سازنده از عواملی است که می‌تواند به تسریع روند حل چالش‌های ملی کمک کند و در نهایت به تزریق امید به جامعه منجر شود.

پورفلاح با تاکید بر اینکه دانشجو به معنای واقعی باید سیاسی باشد، تصریح کرد: دانشجو باید بینش و توان تحلیل سیاسی و اجتماعی را داشته و نسبت به مسائل جامعه و دانشگاه حساس باشد و با مطالعه عمیق، از نگاه سطحی به مسائل پرهیز کند.

وی ادامه داد: دانشجویان زمانی که در محیط دانشگاه فعال و مسئله‌محور عمل کنند، در فعالیت‌های دانشجویی مشارکت داشته باشند و گفت‌وگو و هم‌اندیشی را ترویج دهند، به‌طور طبیعی تأثیر اجتماعی مثبتی خواهند گذاشت و از بی‌تفاوتی نسبت به آرمان‌ها و معضلات جامعه دور خواهند ماند.

دبیرکل تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان گفت: عمیق‌نگری دانشجویان درباره مسائل جامعه، توجه چندبعدی به آن‌ها و نه نگاه تک‌بعدی باعث می‌شود منابع اطلاعاتی معتبر را تشخیص دهند و از اتکا به تحلیل‌های سطحی پرهیز کنند.

پورفلاح با بیان اینکه متاسفانه در سال‌های اخیر برخی رسانه‌های معاند تلاش کرده‌اند دانشجویان را به سمت درکی سطحی از مسائل سوق دهند، افزود: این امر می‌تواند به فراموشی آرمان‌های اصلی جامعه منجر شود. از این رو، دانشجو باید با بینش و هشیاری، از پذیرش پیام‌های چنین رسانه‌هایی پرهیز کند.

وی با تصریح بر اینکه تشکل جامعه اسلامی دانشگاه گیلان دو راهبرد اصلی را مدنظر خود قرار داده است، گفت: نخست، برگزاری نشست‌های تخصصی مسئله‌محور و دوم برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی را دنبال می کنیم؛ در نشست‌های تخصصی مسئله‌محور با حضور اساتید و دانشجویان، مسائل جامعه آسیب‌شناسی و راهکارهای مناسب ارائه و بازتاب آن در رسانه‌ها منتشر می‌شود. خروجی این نشست‌ها به ایجاد بینش فکری و تقویت مطالبه‌گری در همان عرصه‌های مسئله‌محور می‌انجامد.

پورفلاح تاکید کرد: در برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی نیز سعی شده است نوآوری‌های جدیدی در این حوزه ارائه شود و حضار نیز در روند مناظره تأثیرگذار باشند و در نهایت تمامی موارد یادشده در جهت پیشرفت دانشگاه و جامعه و حل مسائل مردم صورت می‌گیرد و این امر به ترویج امیدآفرینی در جامعه کمک می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha