• یکشنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404091610352
  • خبرنگار : 71496

رسانه عبری از توصیه ترامپ به نتانیاهو درباره لبنان پرده برداشت

رسانه عبری از توصیه ترامپ به نتانیاهو درباره لبنان پرده برداشت

روزنامه رژیم صهیونیستی نوشت رئیس جمهور آمریکا در تلاش برای جلوگیری از درگیری در غزه، لبنان و سوریه از نتانیاهو خواست به ابتکارعمل‌های دیپلماتیک روی آورد.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نوشت در حالی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل توصیه کرده از تهدید به تشدید تنش به دیپلماسی و اعتمادسازی روی آورد، نتانیاهو همچنان دم از «پیروزی کامل» شامل خلع سلاح حماس و حزب‌الله می‌زند.

آحارونوت نوشت در حالی که ارتش اسرائیل با الهام گرفتن از ترامپ به دنبال یک پایگاه سیاسی است که به درگیری فعال پایان دهد، هیچ کسی نمی‌داند نتانیاهو به دنبال چیست.

این روزنامه عبری ادامه داد: ما به مرحله «تاریک و روشن جنگ» رسیدیم، این مرحله شامل آتش‌بس موقتی است که در طول آن میانجی‌ها و طرف‌های مربوطه، تدابیر دائمی را در پیش بگیرند که آتش‌بس را برای مدت طولانی تثبیت کند، در این مرحله ممکن است عملیات‌های نظامی محدودی از سوی طرف‌ها ادامه یابد اما اساس آن مذاکرات دیپلماتیکی است که در آن تدابیر امنیتی و سیاسی تعیین می‌شوند که منطقه در طول سال‌های آتی بر اساس آنها اداره خواهد شد.

آحارونوت همچنین نوشت: کسی که انتقال به این مرحله را آغاز کرد، ترامپ بود، او در گفت‌وگویی به نخست‌وزیر اسرائیل توصیه کرد که به صورت تدریجی در غزه، لبنان و سوریه از ابتکارعمل‌های هجومی و تهدیدها به تشدید تنش به دیپلماسی و اعتمادسازی روی آورد تا شرایط برای ورود به مرحله غیرنظامی اجرای طرح ۲۰ بندی ترامپ در غزه، رسیدن به یک آتش‌بس کامل و پایدار و چه بسا توافق‌های عادی‌سازی در سایر جبهه‌ها آماده شود.

به نوشته این روزنامه رژیم صهیونیستی، جزئیات این مرحله در مذاکرات آتی نتانیاهو با ترامپ که قرار است ۲۸ دسامبر یا کمی بعد از آن در واشنگتن برگزار شود، مشخص خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha