• یکشنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404091610493
  • منبع : دیوان محاسبات کشور

گزارش دیوان محاسبات درباره تخصیص زمین در حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از سوی وزارت راه و شهرسازی

گزارش دیوان محاسبات درباره تخصیص زمین در حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از سوی وزارت راه و شهرسازی

دیوان محاسبات کشور قصور و کوتاهی وزارت راه و شهرسازی در اختصاص زمین به خانوارهای مشمول قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را در دادسرا مورد رسیدگی قرار می دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، در اجرای بند «چ» تبصره ۱۳ قانون بودجه ۱۴۰۳ از میان ۹۴,۵۷۹ خانوار واجد شرایط، صرفاً ۱۲,۱۹۰ قطعه زمین به‌صورت فردی و مشترک برای ۱۵,۷۱۷ خانوار تخصیص یافته که معادل ۱۶ درصد از واجدین شرایط است.

دیوان محاسبات کشور تاکید دارد، عدم اجرای کامل تکلیف قانونی و قصور وزارتخانه راه و شهرسازی در انجام تعهدات اختصاص زمین به خانوارهای مشمول قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، در دادسرای این نهاد نظارتی تحت رسیدگی قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی ۱۴ مهر در آیین تکریم و معارفه رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: تاکید داریم که زمین‌های ارایه شده باید آماده ساخت باشد؛ اگر اراضی آماده ساخت نباشد، نه تنها پاسخگویی به مسکن مردم انجام نشده بلکه مردم را هم گرفتار می‌کند.

وزیر راه و شهرسازی همچنین در جریان جلسه علنی امروز ( دوشنبه ۱۹ آبان) مجلس با هدف بررسی عملکرد امور تولیدی و زیربنایی در برنامه هفتم، با اشاره به هدف گذاری انجام شده در برنامه هفتم برای  احداث مسکن شهری، بیان کرد: هدف‌گذاری ۱.۵ میلیون واحد در طول ۵ سال بوده که برش سال اول بهره‌برداری از ۱۸۵ هزار واحد را شامل می‌شده و از این میزان ۱۴۱ هزار واحد محقق شده است. همچنین در احداث مسکن روستایی از هدف ۲۰۰ هزار واحد سالانه، ۱۶۶ هزار واحد در سال تأمین شده است. در سایر انواع مسکن نیز هدف‌گذاری ۲ میلیون واحد برای ۵ سال و ۴۰۰ هزار واحد برای سال اول بوده که ۳۰۵ هزار واحد آن محقق شده است.

وی در ادامه تاکید کرد:  با وجود این دستاوردها، مشکلات مردم به‌ویژه دهک‌های پایین جامعه در تأمین آورده اولیه و همچنین مشکلات سایر وزارتخانه‌ها در تأمین زیرساخت‌ها همچنان پابرجاست. بانک‌ها نیز علی‌رغم تلاش‌ها و پیگیری‌های زیاد هنوز نتوانسته‌اند در سطح انتظار قانون در زمینه تأمین مالی و ارائه تسهیلات عمل کنند. در این خصوص، دولت پیشنهاد اصلاح قانون را به صورت مکتوب به مجلس شورای اسلامی ارائه کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha