به گزارش ایسنا، عصر یکشنبه (۱۶ آذر) هفته هجدهم لیگ برتر روسیه با دیدار تیمهای دینامو ماخاچ قلعه و نیژنی نووگرود پیگیری شد. این بازی در نهایت تنها یک گل داشت و آن هم سهم تیم مهمان بود. بوسلی در دقیقه ۳۷ مسابقه از روی نقطه پنالتی زننده گل سهامتیازی بازی برای نووگرود بود.
این باخت در حالی برای محمدجواد حسیننژاد و همتیمیهایش رقم خورد که آنها از دقیقه ۲۰ و پس از اخراج تابیدزه، مدافعشان، ناچار شدند با یک بازیکن کمتر کار را تا پایان دنبال کنند.
حسیننژاد، لژیونر ایرانی ماخاچ قلعه، در این مسابقه در ترکیب ثابت تیمش حضور داشت و تا دقیقه ۸۸ در میدان مسابقه حاضر بود. او که در پنج هفته اخیر در ترکیب تیمش حضوری ثابت داشت، در بازی عصر یکشنبه که پیش از تعطیلی ۲.۵ ماهه این رقابتها برگزار شد، نیز عضوی از ترکیب اصلی دینامو ماخاچ قلعه بود.
ماخاچ قلعه با این باخت ۱۵ امتیازی ماند و از رده سیزدهم جدول لیگ برتر روسیه تکان نخورد ولی نیژنی نووگرود با این برد ۱۴ امتیازی شد و جای اورنبورگ را در مکان چهاردهم جدول از آن خود کرد.
زنیت پس از برگزاری هجده بازی با ۳۹ امتیاز صدرنشین لیگ برتر فوتبال روسیه است و کراسنودار و زسکامسکو را به ترتیب با ۳۷ و ۳۶ امتیاز (هر دو از ۱۷ بازی) در تعقیب خود میبیند. در انتهای جدول هم ماخاچ قلعه (۱۵ امتیاز)، نیژنی نووگرود (۱۴ امتیاز)، اورنبورگ (۱۲ امتیاز) و سوچی (۹ امتیاز) به ترتیب در ردههای سیزدهم تا شانزدهم جدول جای دارند.
انتهای پیام


نظرات