• یکشنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۸
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404091610584
  • خبرنگار : 51040

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان مطرح کرد

دانشجویان، موتور محرکه تحولات کشور / ضرورت حضور فعال‌تر دانشگاه در حل مسائل جامعه

دانشجویان، موتور محرکه تحولات کشور / ضرورت حضور فعال‌تر دانشگاه در حل مسائل جامعه

ایسنا/گلستان رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با تأکید بر نقش تاریخی و اثرگذار دانشجویان در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و علمی کشور گفت: دانشجویان همواره نیرویی برای تغییرات مثبت بوده‌اند و دانشگاه‌ها باید با تکیه بر این ظرفیت، حضور فعال‌تری در حل مسائل جامعه داشته باشند.

ابوالقاسم خزاعیان ۱۶ آذر در مراسم گرامیداشت روز دانشجو ضمن ادای احترام به شهدای انقلاب اسلامی، شهدای هسته‌ای، شهدای جنگ تحمیلی و شهدای ۱۶ آذر ۱۳۳۲، گفت: روز دانشجو، روز استقلال‌طلبی، عدالت‌خواهی و استکبارستیزی جوانان فرهیخته این سرزمین است.

وی با اشاره به نقش پررنگ دانشجویان در تحولات ملی، اجتماعی و فرهنگی افزود: حضور فعال و مسئولانه دانشجویان در عرصه‌های مختلف، همواره موتور محرکه جامعه بوده و دانشگاه‌ها باید در حل مسائل اصلی جامعه نقش‌آفرینی جدی‌تری داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با بیان خبرهای خوش از وضعیت رتبه‌بندی‌های ملی و بین‌المللی افزود: دانشگاه ما براساس معیارهای مختلف، رتبه نخست دانشگاه‌های تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی ایران را در شاخص آیسی کسب کرده است و در رتبه‌بندی جهانی شانگهای نیز در حوزه علوم و فناوری صنایع غذایی بین رتبه ۷۶ تا ۱۰۰ جهان است، در علوم کشاورزی رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ و در علوم دامی و دامپزشکی رتبه ۲۰۱ تا ۳۰۰ را کسب کرده‌ایم که هم‌ردیف دانشگاه تهران است.

خزاعیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی گفت: در حال حاضر ۲۰ انجمن علمی، ۱۶ کانون فرهنگی و تنها یک نشریه دانشجویی فعال داریم که لازم است تعداد نشریات توسعه یابد، همچنین امید داریم تشکل‌های دانشجویی نیز با حضور گسترده‌تر دانشجویان تقویت شوند.

وی در پایان با اشاره به سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور به استان گلستان و پیگیری پروژه‌های نیمه‌تمام دانشگاه افزود: چند پروژه دارای ردیف ملی داریم که با پیگیری استانداری، سازمان برنامه‌وبودجه و نهاد ریاست‌جمهوری، امیدواریم اعتبارات لازم برای تکمیل آنها جذب شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha