• دوشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404091711150
  • خبرنگار : 71628

جزئیات تصویب لایحه نظامی کلان آمریکا

جزئیات تصویب لایحه نظامی کلان آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا یک لایحه عظیم ۹۰۱ میلیارد دلاری نظامی را به تصویب رساند که شامل افزایش حقوق کارکنان نظامی، تامین بودجه سامانه‌های دفاع موشکی رژیم صهیونیستی و نوسازی زرادخانه هسته‌ای آمریکا است و مقررات جدیدی برای نظارت بر سرمایه‌گذاری در فناوری‌های حساس در کشورهایی از جمله چین وضع کرده است.

به گزارش ایسنا،‌ قانونگذاران آمریکا لایحه عظیم ۹۰۱ میلیارد دلاری نظامی را با تمرکز بر فناوری‌ها و قوانین جدید تصویب کردند.

خبرگزاری اسپوتنیک با انتشار این مطلب نوشت: این بسته کلان سیاست نظامی فاصله قابل توجهی از درخواست بودجه خود ترامپ دارد و فراتر از آن است.

بخش‌های اصلی این بسته شامل افزایش چهار درصدی حقوق کارکنان نظامی، گسترش اختیارات مقابله با پهپادها، تخصیص بودجه جدید برای سامانه دفاع موشکی گنبد طلایی، تلاش برای نوسازی زرادخانه هسته‌ای است.

پنتاگون همچنین از حمایت‌های گسترده‌ای در مرز جنوب غربی و تقویت حضور در منطقه هند-آرام از جمله تامین مالی برنامه همکاری امنیتی با تایوان بهره‌مند می‌شود.

این لایحه همچنین شامل بندی غیردفاعی است که اف‌بی‌آی را ملزم می‌کند هنگام تحقیق درباره نامزدهای ریاست‌جمهوری یا سایر نامزدهای فدرال آن را علنی کند.

ویژگی‌های برجسته این لایحه تشکیل کمیته راهبری آینده هوش مصنوعی با وظیفه ارائه پیش‌بینی‌های بلندمدت و توصیه‌هایی در زمینه سیاست‌گذاری برای هوش مصنوعی پیشرفته، تسریع فرایند خرید مهمات پرتقاضا، قوانین «حق تعمیر» که پیمانکاران را مجبور به ارائه داده‌های تعمیر و نگهداری می‌کند،‌ تامین بودجه برای سامانه‌های دفاع موشکی گنبد آهنین، فلاخن داوود و اَرو رژیم صهیونیستی است که آمریکا با این رژیم آن را عملیاتی می‌کند.

بخش کلیدی این لایحه ایجاد یک سازوکار گسترده غربالگری سرمایه‌گذاری است که شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران آمریکایی را ملزم می‌کند هنگام پشتیبانی از فناوری‌های پرخطر در  چین یا دیگر کشورهایی که نگرانی‌هایی درباره آن‌ها مطرح است، وزارت خزانه‌داری را مطلع کنند.

ممنوعیت‌های تامین منابع اضافی نیز وزارت جنگ را از خریداری آتشبارهای پیشرفته، قطعات خورشیدی، نمایشگرها و مواد معدنی حیاتی از «نهادهای خارجی نگران‌کننده» منع می‌کند.

مجلس نمایندگان قصد دارد این لایحه را این هفته به جریان بیندازد و پس از آن سنا پیش از آنکه این لایحه به اتاق بیضی برسد، آن را مورد بررسی قرار خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha