• دوشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۴ / ۱۸:۳۶
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404091711450
  • خبرنگار : 80001

بورس تهران مسئول راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر رمزارز شد

بورس تهران مسئول راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر رمزارز شد

مدیرعامل بورس تهران بیان کرد: سازمان بورس و اوراق بهادار در نامه‌ای رسمی، بورس تهران را مسئول تأسیس صندوق‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر رمزارز کرده است و به‌زودی نخستین صندوق سرمایه‌گذاری مبتنی بر رمزارز در بورس تهران تأسیس می شود.

به گزارش ایسنا، محمود گودرزی، در پنل «تنظیم‌گری هوشمند در اقتصاد دیجیتال» با اشاره به نقش و سازوکار بورس تهران در ورود و تشکیل صندوق‌های مبتنی بر رمزارز به بازار سرمایه اظهار کرد: بیش از یک سال است که بورس تهران در تلاش برای ورود صندوق‌های مبتنی بر رمزارز به بازار سرمایه است.

وی افزود: قصد داریم این نوع دارایی را به اوراق بهادار تبدیل کنیم، به دنبال پاسخ‌گویی به نیاز اصلی مردم در بازار سرمایه هستیم؛ اشتیاق نسل جدید در ایران برای سرمایه‌گذاری بر بازار رمزارزها زیاد است، اما علاقه یا تمایلی به داشتن کیف پول (ولت) و موضوعاتی از جمله امنیت آن ندارند.

گودرزی خاطرنشان کرد: اگر اقتصاد ایران بتواند این نوع دارایی را به اوراق بهادار تبدیل کند و امکان توثیق برای آن فراهم شود، تحول شگرفی رخ خواهد داد.

مدیرعامل بورس تهران ادامه داد: به دلیل استانداردهای فعلی، اشخاص حقوقی و نهادهای ما نمی‌توانند مالک این کلاس دارایی باشند، در حالی که جامعه علاقه شدیدی به بازار رمزارزها دارد.

وی بیان کرد: بورس تهران به دنبال هم‌گرایی میان بازار سهام و ارزهای دیجیتال است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha