حسین عسکرزاده فرماندار مهریز یکشنبه ۱۷ آذر در مراسم شروع به کار این جشنواره که به مدت شش روز در باغ جهانی پهلوانپور این شهر برگزار میشود، با اشاره به فضای باشکوه و زیبای این رویداد، اظهار کرد: جشنواره قرمه براساس سند چشمانداز شهرستان و برنامه یزد پایدار طراحی شده و در ادامه تقویم رویدادهای گردشگری و برگزاری رویدادهای جشن روز مهریز و جشنواره گلابگیری در حال برگزاری است.
وی با اشاره به ثبت این رویداد خوراک در حوزه گردشگری استان، افزود: غذاهای سنتی و برنامههای جانبی این جشنواره ریشه در فرهنگ اصیل شهرستان دارد و مردم نجیب و سخاوتمند مهریز همواره در تقویت این فرهنگ نقشآفرین بودهاند.

فرماندار هدف اصلی برگزاری این قبیل جشنوارهها را تقویت فرهنگ و اقتصاد گردشگری شهرستان دانست و تصریح کرد: با همکاری همه اصناف و مردم مهریز تلاش داریم در کنار برگزاری جشنها، فضای فرهنگی و اقتصادی شهرستان را رونق بخشیم.
عسکرزاده در ادامه به ظرفیتهای طبیعی و فرهنگی شهرستان اشاره کرد و گفت: وجود ۱۷ رشته قنات که از مهریز به مرکز استان جاری است، نماد سخاوتمندی و پیوند فرهنگی و اجتماعی این شهرستان است.

امین بیدکی دبیر جشنواره ششم ضمن اشاره به برنامههای این دوره از جشنواره گفت: هر روز از ساعت ۱۵ تا ۲۰ جشنهای شهروندی در محل جشنواره برگزار خواهد شد.
وی با تأکید بر کیفیت متفاوت این دوره از جشنواره نسبت به سالهای گذشته، خاطرنشان کرد: غرفههای فروش و فرهنگی به طور ویژه در نظر گرفته و تلاش شده که فضای جشنواره با برنامهریزی دقیق و همکاری همه دستگاهها، شاد و مفرح باشد.
دبیر جشنواره در پایان نیز ابراز امیدواری کرد که این جشنواره ملی، سهمی در شادی دل مردم و رونق فرهنگی و اجتماعی شهرستان داشته باشد.
به گزارش ایسنا، این جشنواره در قالب ۱۱۰ غرفه به عرضه غذاهای سنتی مانند قورمه و نان مهریز و محصولات فرهنگی این شهرستان میپردازد و همه روزه از ساعت ۹ تا ۲۲ برای بازدید عموم دایر است.
انتهای پیام


نظرات