• سه‌شنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404091811773
  • خبرنگار : 51037

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا:

روز دانشجو میراث ماندگار جنبش آزادی‌خواهی ملت ایران است

روز دانشجو میراث ماندگار جنبش آزادی‌خواهی ملت ایران است

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا با گرامیداشت ۱۶ آذر و یاد سه شهید دانشجوی سال ۱۳۳۲، این روز را نقطه آغاز جنبش ماندگار دانشجویی در کشور دانست و گفت: حرکت دانشجویی از ابتدا حرکت پیشتاز، آزادی‌خواه و استقلال‌طلبانه بوده و امروز نیز نقش مهمی در مطالبه‌گری و نقد سازنده دارد.

غلامحسین مجذوبی سه‌شنبه ۱۸ آذر در آیین بزرگداشت روز دانشجو با حضور استاندار همدان، در سالن سرو دانشکده کشاورزی، اظهار کرد: خوشحالیم که دعوت دانشگاه مورد پذیرش استاندار قرار گرفت و ایشان امروز در جمع دانشجویان حضور دارند.

وی با اشاره به پیشینه تاریخی ۱۶ آذر، افزود: اعتراض دانشجویان به سفر معاون رئیس‌جمهور آمریکا، تنها چهار ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد، منجر به شهادت مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و مهدی شریعت‌رضوی شد؛ خون این سه شهید نقطه آغاز حرکتی شد که طی هفت دهه همچنان ادامه دارد.

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا در ادامه به مهم‌ترین چالش‌ها و اقدامات دانشگاه طی یک سال گذشته پرداخت و گفت: سال گذشته با رویدادهای تلخ و شیرینی همراه بود؛ از جمله مسئله دانشجویان بین‌الملل، سه مورد خودکشی موفق و چند مورد ناموفق که موجب نگرانی جدی ما شد. در همین راستا چهار طرح پژوهشی با اعتبار بالا برای بررسی علمی موضوع خودکشی در شهرستان همدان تعریف و منعقد شد.

او همچنین به اقدامات عمرانی و رفاهی دانشگاه اشاره کرد و افزود: احداث خوابگاه ۳۰۰ نفری با سرعت در حال پیشرفت است و طی پنج تا شش ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد شد. خوابگاه متأهلی با ۸۰ واحد نیز با انتخاب پیمانکار وارد فاز اجرا شده است. چند رستوران مکمل، سالن ورزشی جدید، تکمیل دیوار خوابگاه‌ها و پیگیری احداث دیوار پیرامونی دانشگاه از دیگر اقدامات مهم سال‌جاری است.

مجذوبی با اشاره به اهمیت امنیت دانشجویان، گفت: متأسفانه طی سال گذشته چند مورد حمله سگ‌های ولگرد به دانشجویان داشتیم. احداث کامل دیوار پیرامونی دانشگاه از اولویت‌های اصلی است که خوشبختانه مورد تأکید استاندار نیز قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا هدف اصلی مدیریت دانشگاه را «ایجاد محیطی امن، بانشاط و مناسب برای تحصیل و زندگی دانشجویان» دانست و افزود: در حوزه‌های مختلف از قطعی‌های مکرر آب تا مشکلات رفاهی، تلاش شد با همراهی دستگاه‌های استان مسائل به‌صورت پایدار حل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha