• سه‌شنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404091811886
  • خبرنگار : 50176

معاون جهاد دانشگاهی لرستان: مناظرات دانشجویی تقویت گفتمان علمی را به همراه دارد

معاون جهاد دانشگاهی لرستان: مناظرات دانشجویی تقویت گفتمان علمی را به همراه دارد

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان گفت: مناظرات دانشجویی تقویت گفتمان علمی در دانشگاه‌ها را به همراه دارد.

امین آزادبخت در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: مسابقات مناظرات دانشجویی فرصتی مناسب برای تقویت مهارت‌های ارتباطی دانشجویان و همچنین زمینه‌سازی برای تفکر انتقادی و بسترسازی برای نقش‌آفرینی دانشجویان در ارائه نظرهای کاربردی درباره مسائل روز جامعه است.

وی ادامه داد: مسابقات ملی مناظره دانشجویان با هدف ترویج گفت‌وگوی علمی، ارتقای مهارت بیان، استدلال منطقی و فراهم‌کردن تمرینی عملی برای مواجهه صحیح با مسائل اجتماعی، سیاسی و فرهنگی برگزار می‌شود.

معاون جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه توسعه فضای گفت‌وگوی نقادانه و تربیت نسل تحلیل‌گر از اهداف اصلی برگزاری مناظره‌های دانشجویی به شمار می‌آید، یادآور شد: تداوم برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند به تقویت گفتمان علمی در دانشگاه‌ها و افزایش مشارکت دانشجویان در حل مسائل اجتماعی و فرهنگی منجر شود.

وی اضافه کرد: مناظرات دانشجویی باعث می‌شود دانشجویان در فضای آرام علمی و مودبانه تحلیل‌ها و آرا و انتقادات خود را نسبت به مسائل چالش‌ها و اتفاقات روز جامعه و کشور مطرح و درباره راه حل‌های آنها گفت‌وگو کنند.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان اظهار کرد: مسابقات مناظره‌های دانشجویی از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی بوده که در قالب فعالیت‌های شهر دانشجویی این سازمان طرح‌ریزی و اجرا می‌شود.

آزادبخت گفت: جهاد دانشگاهی با اجرای شهر دانشجو برنامه‌های متعدد و متنوعی را برای حضور و نقش‌آفرینی، مهارت آموزی، مسئولیت‌های اجتماعی، هدایت شغلی، تقویت باورهای دینی، اعتقادی و سیاسی دانشجویان برنامه‌ریزی و اجرا می‌کند.

وی با بیان اینکه اختتامیه مرحله استانی مسابقات ملی مناظرات دانشجویی در لرستان شنبه هفته آینده با حضور مسئولین استانی، دانشگاهی و دانشجویان برگزار خواهد شد، افزود: دانشجویان به‌عنوان آینده‌سازان و مدیران آتی کشور از اکنون باید تمرین فرهنگ تحمل در قالب گفت‌وگوهای نقادانه را انجام دهند.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان گفت: مسابقات مناظرات دانشجویی می‌تواند فرهنگ گفتگوی انتقادی و تحمل نظر مخالف را در سطح جامعه علی الخصوص قشر جوان و دانشجو نهادینه کرده و این مناظرات نه فقط برای دانشجویان بلکه برای تمامی جریان‌های فرهنگی سیاسی و حتی علمی لازم و ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha