• چهارشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404091912478
  • خبرنگار : 51001

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی: نمایشگاه کتاب در تویسرکان گشایش یافت

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی: نمایشگاه کتاب در تویسرکان گشایش یافت

ایسنا/همدان رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی تویسرکان گفت: نمایشگاه کتاب با تخفیف ۵۰ درصدی برای استفاده عموم علاقمندان در مجتمع فرهنگی و هنری فردوسی تویسرکان گشایش یافت.

مسعود حمیدیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه این نمایشگاه از بیش از ۸۰۰ عنوان کتاب در موضوعات مختلف روانشناسی، تاریخی، مذهبی، داستان، ادبیات، هنری و کودکان و نوجوانان برخوردار است، اظهار کرد: این نمایشگاه از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ شب آماده استقبال از عموم مردم  است و فعالیت آن تا ۱۰ دی در مجتمع فرهنگی و هنری فردوسی تویسرکان ادامه دارد.

حمیدیان با اشاره به گستردگی فعالیت‌های زیر مجموعه مقوله فرهنگ، ادامه داد: برای رشد، توسعه و بالندگی بیش از پیش حوزه فرهنگ و هنر تویسرکان به عنوان شهر جهانی گردو و شهرستان مقصد گردشگری از همکاری و ایده‌پردازی‌های متنوع عموم مردم استقبال می‌کنیم.

وی تصریح کرد: شهرستان تویسرکان از کتابخانه‌های عمومی فعال، متعدد و موثری برخوردار است اما این موضوع از وظایف اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه تلاش برای توسعه نهضت مطالعه مفید نمی‌کاهد.

حمیدیان با اشاره به اینکه آماده هم‌افزایی با اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان تویسرکان برای ترویج همه جانبه فرهنگ مطالعه مفید و معرفی نویسندگان و مولفان بومی کتاب‌های متنوع هستیم، ادامه داد: باید از ظرفیت و توانمندی‌های مراکز فرهنگی فعال و اثرگذار مانند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و کانون فرهنگی مساجد و کتابخانه‌های آنها بهره‌وری حداکثری ایجاد کرد.

وی با اشاره به پیشینه درخشان، غنی و مثال‌زدنی شهرستان تویسرکان در عرصه‌های فرهنگی، هنری، ادبی و علمی، خاطرنشان کرد: برگزاری متعدد و پر تکرار نمایشگاه‌های کتاب و افزایش فروشگاه‌های کتاب در تویسرکان باید در کانون توجه قرار بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha