• چهارشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404091912536
  • خبرنگار : 50037

نماینده مردم رزن و درگزین مطرح کرد:

سایت ۴۰ هکتاری مسکن رزن همچنان در انتظار تأییدیه زمین

سایت ۴۰ هکتاری مسکن رزن همچنان در انتظار تأییدیه زمین

ایسنا/همدان نماینده مردم شهرستان‌های رزن و درگزین با انتقاد از مانع تراشی جهاد کشاورزی در بحث نهضت ملی مسکن جهاد، گفت: به دلیل برخی مانع‌تراشی‌های جهادکشاورزی سایت ۴۰ هکتاری نهضت ملی مسکن شهر رزن همچنان منتظر تایید زمین است.

سید ابوالحسن مصطفوی غمام در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد:  تمامی اراضی شهرستان رزن و درگزین  توسط جهاد کشاورزی جزء اراضی یک و دو  و اراضی حاصلخیز محسوب می‌شود و هیچ اراضی دیگری غیر از یک و دو وجود ندارد ،حتی اراضی هایی که از ۴۰ سال پیش دیگر  توسط کشاورزان در آن کشت نمی‌شود جهاد کشاورزی آنها را جزو اراضی حاصلخیز می‌داند .

وی ادامه داد: تمام ادارات و دستگاه‌های مرتبط با نهضت ملی مسکن و متقاضیان مسکن  در شهرستان منتظر  تایید زمین سایت ۴۰ هکتاری نهضت ملی مسکن رزن توسط جهاد کشاورزی هستند که عملیات اجرایی پروژه را آغاز کنند، خاطرنشان کرد: متاسفانه متقاضیان مسکن در شهرستان رزن برای سایت ۴۰ هکتاری نهضت ملی پول خود را واریز کرده‌اند و همچنان در نوبت دریافت زمین هستند.

مصطفوی غمام بیان کرد: مشکل تاییدیه زمین نهضت ملی مسکن توسط جهاد کشاورزی یکی از مشکلاتی بوده که تنها مختص به شهرستان رزن و درگزین نیست و کل استان با چنین چالشی مواجه هستند و این امر روند نهضت ملی مسکن را کند کرده است.

وی در ادامه از وارد فاز اجرایی شدن روند حمایت از مشاغل خانگی به‌ویژه صنعت کیف‌دوزی در روستای ساریجلو رزن خبر داد و گفت: با پیگیری‌های مستمر در این مرحله، با همکاری بنیاد علوی، تسهیلات مالی برای ۲۰ نفر از متقاضیان هر کدام به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان تأمین و برای دریافت وام به بانک سینا معرفی شدند.

مصطفوی غمام  با بیان اینکه مرحله دوم اعطای تسهیلات نیز برای ۲۰ نفر دیگر با همین مبلغ و شرایط در حال پیگیری بوده تا زمینه اشتغال گسترده‌تری در روستای ساریجلو فراهم شود، افزود:  این اقدامات با هدف ایجاد اشتغال پایدار، تقویت اقتصاد محلی و حمایت از صنایع دستی انجام شده و تداوم خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، «ساریجلو» روستایی که آن را به نام روستای کوله پشتی‌ها می‌شناسند از توابع بخش مرکزی شهرستان رزن در استان همدان واقع در فاصله ۴۵ کیلومتری از شهر رزن یکی از جمله روستاهایی است که در کنار دامداری و کشاورزی، اهالی آن به همراه خانواده در کارگاه‌های تولیدی خانگی خود به دوخت کیف و کوله پشتی اشتغال دارند.

این روستا با دارا بودن بیش از ۲۰۰ کارگاه کوچک و بزرگ خانگی و با تولید سالیانه ۷۰۰ هزار کیف و کوله پشتی بوده که در صورت حمایت هر چه بیشتر مسئولین مستعد تبدیل شدن به پایلوت و قطب تولید کیف و کوله پشتی در کشور است و بیراهه نیست اگر بگوییم امروز این روستا یکی از تولیدکنندگان مهم استان همدان در تولید کیف و کوله پشتی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha