• چهارشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404091912624
  • منبع : صدا و سیما

محیا اسناوندی ـ مجری تلویزیون و گوینده رادیو:

شجاعت و استقلال مادران را در سریال‌ها نشان دهیم نه فقط غم و ناراحتی

شجاعت و استقلال مادران را در سریال‌ها نشان دهیم نه فقط غم و ناراحتی

محیا اسناوندی ـ مجری تلویزیون و گوینده رادیو ـ درباره روز مادر گفت: روز مادر، میلاد حضرت زهرا (س) است و ایشان برای همه ما مادری می‌کنند؛ پس این عیدی باشکوه است که هر سال منتظر برکت گرفتن از آن هستیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صداوسیما، وی افزود: به‌واسطه اجرای برنامه «از مامان بگو» این افتخار و فرصت را داشتم که از مادران بگویم و به دلیل قصه‌های زیادی که از مادران شنیده‌ام، ارزش این روز برای من بیشتر شده است؛ به‌خصوص مادرانی که خارج از هر شعار روزهای عجیب‌وغریب و سختی را گذرانده بودند و می‌گفتند این صبر و محکم بودن را از حضرت زهرا(س) داریم.

اسناوندی ادامه داد: به نظر من، مادری میراث است و از هر مادر به دخترش منتقل می‌شود و نسل‌های مختلف مادران ویژگی‌های مختلف اخلاقی و رفتاری پررنگی دارند، تاجایی که این ضرب‌المثل را بسیار می‌شنویم که «مادر را ببین و دختر را بگیر»، این همان اشاره به ویژگی‌های ظاهری و باطنی و اخلاقی است که از مادران به دختران به ارث می‌رسد. من از مادرم صبر را یاد گرفته‌ام و اینکه آدم‌ها را همیشه دوست داشته باشم.

این مجری تلویزیون با تأکید بر اهمیت تجربه مادری در زندگی خود اظهار کرد: مادر شدنم برکت مادی و معنوی را به زندگی شخصی و کاری‌ام سرازیر کرد و پس از مادر شدن احساس کردم که خداوند ستاره‌های بسیاری روی شانه‌ام گذاشت و نگاهی ویژه به من داشت. پس از مادر شدن قطعاً انسان بزرگ‌تری می‌شوی و همه وجودت را برای تربیت فرزندت می‌گذاری.

وی با اشاره به بازنمایی مادر در سریال‌ها و تولیدات تلویزیونی بیان کرد: ما عمدتاً در سریال‌ها مادر را غم‌زده و ناراحت نشان می‌دهیم؛ البته مهر مادری، غم دارد، چون مادر ذاتاً قلبش بیرون از بدنش است اما جدای از این بُعد باید از شجاعت و استقلال مادران در تربیت فرزندان و ایثارشان در زندگی خانوادگی بگوییم. اینکه ابعاد بسیاری در وجود مادران هست که بازگو نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha