• چهارشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404091912689
  • خبرنگار : 50180

سرپرست فرمانداری کرمانشاه: بسیجیان برای شناسایی و حل مشکلات پای کار بیایند

سرپرست فرمانداری کرمانشاه: بسیجیان برای شناسایی و حل مشکلات پای کار بیایند

ایسنا/کرمانشاه سرپرست فرمانداری کرمانشاه از بسیجیان خواست برای شناسایی و حل مشکلات کرمانشاه پای کار بیایند.

محمد مبین، روز چهارشنبه ۱۹ آذر در اجلاس عمومی مجمع بسیجیان شهرستان کرمانشاه، با اشاره به نقش تاثیرگذار بسیج در حوزه‌های مختلف، اظهار کرد: بسیج به عنوان قوی‌ترین و منسجم‌ترین سازمان مردم نهاد توانسته در ابعاد مختلف دفاعی، اقتصادی، علمی، فرهنگی، اجتماعی و... نقش‌آفرینی موثری در جامعه داشته باشد.

وی  خواستار ورود بسیج و بسیجیان به حوزه شناسایی و حل مشکلات کرمانشاه شد و افزود: انتظار می‌رود بسیج با استفاده از ظرفیت نخبگانی خود در جهت شناسایی و حل مشکلات به کمک دستگاه‌های اجرایی بیاید.

سرپرست فرمانداری کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه نقش تاثیرگذاری در حراست از نظام ایفا کرده، گفت: مردم کرمانشاه چه در دوران دفاع مقدس و چه امروز در عرصه‌های مختلف امنیتی از مبارزه با گروهک‌ها گرفته تا جنگ ۱۲ روزه پای کار اسلام و انقلاب بوده‌اند و شایسته خدمت‌رسانی ویژه هستند.

وی تاکید کرد: مدیران و مسئولین تنها با خدمتگزاری صادقانه می‌توانند رضایتمندی مردم را کسب کنند و نباید از هیچ کوششی برای خدمتگزاری به مردم دریغ کنند.

غلامعلی یاربیگی فرمانده سپاه ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان کرمانشاه نیز در این مراسم با بیان اینکه هرچه داریم از شهدا داریم، گفت: عزت، شرافت و امنیت امروز کشور را مدیون رشادت‌ و ایثارگری‌های شهدا و رزمندگان هستیم، لذا باید در تمامی محافل نام شهدا را برجسته کنیم.

یاربیگی با بیان اینکه مردم فهیم  کرمانشاه همیشه جلوتر از دیگران در عرصه‌های حفاظت و پاسداری از اسلام و انقلاب پای کار بوده‌اند، تاکید کرد: کرمانشاهی‌ها در دوران دفاع مقدس جانانه مقابل دشمنان ایستادند و حق زیادی بر گردن نظام دارند.

وی هدف اصلی شکل‌گیری مجمع بسیجیان را حل مشکلات مردم عنوان کرد و افزود: در تلاشیم با استفاده از ظرفیت نخبگان و صاحبنظران مشکلات و چالش‌ها را احصاء کرده و برای حل آنها راهکار پیدا کنیم.

یاربیگی ادامه داد: در تلاشیم با اجرای کارهای محله‌محور توسط گروه‌های جهادی و پایگاه‌های مقاومت در جهت شناسایی و حل مشکلات مردم گام برداریم.

یاربیگی با بیان اینکه کسب رضایتمندی مردم باید به اولویت اول مدیران و مسئولان تبدیل شود، گفت: مدیران و مسئولان برای اینکه بتوانند دین خود را به مردم ادا کنند، باید با تمام وجود خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.

در این مراسم از جمعی از خانواده‌های شهدا تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha