• چهارشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404091912873
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اعلام کرد

بارش برف در محورهای کوهستانی مازندران / سطح جاده‌ها لغزنده است

بارش برف در محورهای کوهستانی مازندران / سطح جاده‌ها لغزنده است

ایسنا/مازندران رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مازندران از بارش برف در ارتفاعات محورهای مواصلاتی هراز و کندوان خبر داد و گفت: محورهای مواصلاتی در شرایط بارندگی، لغزنده و همچنین کاهش دید افقی قرار دارد.

سرهنگ هادی عبادی با اعلام این خبر، اظهار کرد: با توجه به ورود سامانه بارشی به استان در حال حاضر شاهد بارش برف در ارتفاعات محور های مواصلاتی هراز و کندوان هستیم.

 وی با اشاره به بارش برف در ارتفاعات محور کندوان از سیاه بیشه تا پل زنگوله و همچنین در محور هراز از امام زاده هاشم تا منزریه، تصریح کرد: با توجه به شرایط جوی سطح و بارش باران در محور گدوک و سایر محورهای مواصلاتی، جاده‌ها لغزنده است و از سفرهای غیرضروری و تردد در نقاط کوهستانی خودداری کنند.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مازندران با اشاره به لغزنده بودن محورها در شرایط بارندگی و همچنین کاهش دید افقی، افزود: رعایت قوانین و مقررات رانندگی خصوصا در شرایط جوی نامناسب بسیار ضروریست و در صورت ضرورت به انجام سفر، ضمن همراه داشتن زنجیر چرخ، توصیه های پلیس و دستگاه‌های امدادی را رعایت کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، در روز چهارشنبه ۱۹ آذر، سرهنگ عبادی به شهروندان و رانندگان وسایل نقلیه توصیه کرد؛ در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۲۱۸۲۴۴۲۰ و ۲۱۸۲۴۴۳۴ پلیس راه استان مازندران با پیش شماره ۰۱۱ تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha