• چهارشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404091913023
  • خبرنگار : 71457

رهبر انصارالله: گروه‌های حاکم بر سوریه آشکارا به دنبال رابطه با اسرائیل هستند

رهبر انصارالله: گروه‌های حاکم بر سوریه آشکارا به دنبال رابطه با اسرائیل هستند

رهبر انصارالله یمن، گروه‌های مسلط بر سوریه را به عنوان «نمونه‌ای از گزینه نفاق و تسلیم و بیان‌کننده وفاداری به آمریکا و پناه بردن به دامان صهیونیست‌ها» معرفی کرد که آشکارا اعلام می‌کنند به دنبال رابطه با اسرائیل هستند و با هر کس که با آن دشمن باشد، مخالفت می‌کنند.

به گزارش ایسنا، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله امروز (چهارشنبه) تصریح کرد: جنگ جاری علیه امت اسلامی یک جنگ شیطانی نرم، گمراه‌کننده و فاسدکننده است که هدف اصلی آن تخریب هویت ایمانی مسلمانان است و همه مردان، زنان، پیران و جوانان امت را هدف قرار داده است.

به نقل از المسیره، رهبر جنبش انصارالله تأکید کرد که امت اسلامی از جنگ نرم فاسدکننده و گمراه‌کننده، بیش از جنگ سخت آسیب دیده است.

وی وضعیت کنونی تفرقه، ذلت و وابستگی کورکورانه به دشمنان را که در میان «بیش از دو میلیارد مسلمان» مشاهده می‌شود، شاهدی بر این مدعا دانست.

عبدالملک بدرالدین الحوثی خاطرنشان کرد: دشمنان توانستند اکثر نظام‌ها و بخش عمده‌ای از ملت‌های امت ما را تسلیم کرده و تحت سلطه خود درآورند، ثروت‌هایشان را لقمه راحتی برای خود ساخته، وطنشان را به پایگاه‌های نظامی تبدیل کرده و نیروی انسانی‌شان را به ابزارهایی مطیع در خدمت خود درآورند.

وی افزود که دشمنان، ملت‌های امت را تا سطح وحشتناکی از محتوای انسانی، اخلاقی و اسلامی تهی کرده‌اند و بیشترین نمود این امر، موضع‌گیری در قبال نسل‌کشی ملت فلسطین است.

رهبر انصارالله ضمن اشاره به جنایات صهیونیست‌ها از جمله کشتار هزاران زن باردار، سالمند و کودک فلسطینی و هتک حرمت آنان، تحرکات ملت‌های آزاده جهان را در واکنش به این نسل‌کشی ستود. اما وی درمورد موضع نظام‌های عربی اظهار داشت: بدتر از کوتاهی، کاری است که برخی نظام‌های عربی انجام داده‌اند؛ آن‌ها کمک‌های اقتصادی، مالی، رسانه‌ای و اطلاعاتی به دشمن اسرائیلی ارائه کرده‌اند و در عین حال، امت را از هرگونه تحرک مؤثر برای یاری فلسطینی‌ها باز داشته‌اند.

وی افزود: این حمایت از رژیم صهیونیستی توسط برخی نظام‌های عربی، به عنوان بزرگ‌ترین و واضح‌ترین نمود اختلال وحشتناک در واقعیت امت و افول ترسناک در سطح انسانی، اخلاقی، دیدگاهی و آگاهی به حساب می‌آید.

رهبر جنبش انصارالله بیان کرد که دشمن صهیونیستی به حدی گستاخ شده که با طمع کامل در پی تحمیل معادله‌ای است که در آن ریختن خون، هتک حرمت، غصب زمین، و بی احترامی به مقدسات و دین و دنیا» عادی شود و تلاش می‌کند تا امت را وادار به پذیرش این تعرض کند و «آمریکایی‌ها در این امر شریک بوده و آن را بر امت تحمیل می‌کنند.

او همچنین «منافقین» را متهم کرد که معنای واقعی صلح را تحریف کرده و محتوای آن را به «تسلیم کامل، پذیرش تعرض مطلق و بردگی خوارکننده در برابر مجرم‌ترین، کینه‌توزترین، زشت‌ترین و بدترین دشمن، یعنی دشمن اسرائیلی» تبدیل کرده‌اند و پذیرفته‌اند که کنترل منطقه تحت عنوان «تغییر خاورمیانه» به اسرائیل واگذار شود و در این راه، دین، کرامت، آزادی و عزت را فروخته‌اند.

رهبر انصارالله گروه‌های مسلط بر سوریه را به عنوان «نمونه‌ای از گزینه نفاق و تسلیم و بیان‌کننده وفاداری به آمریکا و پناه بردن به دامان صهیونیست‌ها» معرفی کرد که آشکارا اعلام می‌کنند به دنبال رابطه با اسرائیل هستند و با هر کس که با آن دشمن باشد، مخالفت می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha