• چهارشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۸
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404091913086
  • خبرنگار : 71049

سفیر ایران در ژنو:

جنگ‌ها و تشدید بی‌ثباتی جهانی، موج‌های جدیدی از آوارگی را در پی داشته است

جنگ‌ها و تشدید بی‌ثباتی جهانی، موج‌های جدیدی از آوارگی را در پی داشته است

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو، روز سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ در سخنرانی خود در یکصد و شانزدهمین نشست شورای سازمان بین‌المللی مهاجرت تاکید کرد: «جنگ‌ها و تشدید بی‌ثباتی جهانی، موج‌های جدیدی از آوارگی اجباری را به دنبال داشته است.»

به گزارش ایسنا، علی بحرینی با اشاره به بیش از چهار دهه میزبانی سخاوتمندانه کشورمان از میلیون‌ها تبعه افغان، راه‌حل اساسی معضل میلیونها مهاجر افغان و ایجاد شرایط پایدار را بازگشت به افغانستان از طریق سرمایه‌گذاری واقعی جامعه جهانی در زیرساخت، اشتغال و خدمات ضروری دانست.

سفیر کشورمان تصریح کرد: «فشار شدید بر جوامع میزبان و کمبود کمک‌های بین‌المللی، امکان تداوم نامحدود این وضعیت را غیرممکن کرده است.»

بحرینی با اشاره به افزایش بیکاری و فشار بر خدمات پایه در استان‌های مرزی و تمرکز کمک‌ها بر حفاظت به جای بازگشت و مدیریت مرزها، گفت: «ایران حق حاکمیتی خود برای بازگشت اتباع غیرمجاز را محفوظ می‌داند».

نماینده ایران همچنین پیشنهاد داد مقامات ارشد IOM از مناطق مرزی ایران بازدید کنند تا برای یافتن راهکارهای مشترک واقعی عمل شود.

نشست سالانه شورای سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM Council) مهم‌ترین مجمع تصمیم‌گیری این نهاد است که با حضور نمایندگان کشورهای عضو در ژنو برگزار می‌شود.

در این نشست، آخرین تحولات مهاجرتی جهانی بررسی و سیاست‌ها و همکاری‌های موردنیاز برای مدیریت مؤثر مهاجرت بین‌المللی مورد تبادل نظر قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha