• پنجشنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404092013432
  • خبرنگار : 90047

پرورش‌خواه: حق استقلال و ملوان تساوی بود

پرورش‌خواه: حق استقلال و ملوان تساوی بود

پیشکسوت استقلال گفت: استقلال فراز و نشیب زیادی دارد در یک بازی خوب عمل می کند و در بازی دیگر انتظارات را برآورده نمی کند و این برای استقلال خوب نیست.

بهروز پرورش خواه در گفت و گو با ایسنا، در ارزیابی از عملکرد استقلال برابر ملوان، اظهار کرد: انتطار بازی بهتری از هر دو تیم داشتیم. بازی بدی نبود اما بهتر از این می‌توانستند بازی کنند. البته زمین هم در نتیجه گیری استقلال بی تاثیر نبود و در این دیدار زمین چمن مناسب بازی دیدار دو تیم استقلال و ملوان نبود.

وی گفت: بازیکنان استقلال باید بیشتر تمرکز کنند، نگاه حرفه ای داشته باشند و بیشتر استراحت کنند، روز گذشته شاهد فوتبال زیبا و تماشاگر پسندی از هر دو تیم نبودیم.

پرورش خواه خاطرنشان کرد: استقلال نیمه اول تا حدودی چرخش داشت و بازی خوبی ارائه داد اما نیمه دوم بازی در دست ملوان بود، فعل خواستن را ملوان در این نیمه خوب صرف کرد و تا حدودی به دروازه استقلال فشار آورد و به دلیل ضعف خط دفاع و حمله استقلال از موقعیت به خوبی استفاده کرد و گل مساوی را زد.

او افزود: ملوان در نیمه اول در خط دفاع استقلال متمرکز شده بود و در ضدحمله ها خوب کار کرد. به اعتقاد من در این بازی حق هیچ تیمی برد نبود بازی این قدر جذابیت نداشت که یک تیمی با پیروزی از میدان بیرون بیاید.

پیشکسوت استقلال اظهار کرد: استقلال فراز و نشیب زیادی دارد در یک بازی خوب عمل می کند و در بازی دیگر انتظارات را برآورده نمی کند تیمی که پرطرفدار است و این همه هزینه می کند باید بهتر از این عمل کند و بازیکنان بدانند در چه تیمی بازی می کنند. استقلال بهتر شده اما ثبات ندارد و امتیازات خود را به راحتی از دست می‌دهد.

او ادامه داد: با این فراز و نشیب بازیکنان استقلال اعتماد به نفس خود را از دست می دهند و ته دل هواداران خود را نیز خالی می کنند باید بازی آنها ثبات داشته باشد.

پرورش خواه در پایان گفت: تساوی برای ملوان برابر تیمی همچون استقلال با این همه بازیکن و هزینه‌ای که در لیگ انجام داده، نوعی برد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha