• جمعه / ۲۱ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1404092113783
  • خبرنگار : 71506

مبارزه دشوار حسن یزدانی در فینال مقابل نفر سوم جهان

مبارزه دشوار حسن یزدانی در فینال مقابل نفر سوم جهان
مجتبی گلیج، حریف حسن یزدانی در فینال لیگ برتر کشتی آزاد

دارنده ۱۰ مدال جهان و المپیک در دیدار نهایی لیگ برتر کشتی آزاد به روی تشک می‌رود.

کمیل قاسمی سرمربی تیم کشتی استقلال جویبار در گفت‌وگو با ایسنا، از حضور حسن یزدانی چهره شاخص کشتی جهان و المپیک در دیدار نهایی لیگ برتر کشتی آزاد خبر داد.

به این ترتیب یزدانی در دیدار فینال وزن ۹۷ کیلوگرم لیگ برتر کشتی آزاد در مبارزه‌ای سخت به مصاف مجتبی گلیج دارنده مدال برنز جهان می‌رود.

این مبارزه از این حیث اهمیت دارد که یزدانی باید برابر کشتی گیری با تجربه در وزن ۹۷ کیلوگرم که مدال جهانی را در کارنامه دارد به میدان برود.
یزدانی پس از ۱۶ ماه دوری از میادین برای نخستین بار در مرحله نیمه نهایی لیگ در وزن ۹۷ کیلوگرم به روی تشک رفت و موفق به شکست ۱۰ بر صفر ابوالفضل بابالو شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha