• یکشنبه / ۲۳ آذر ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۹
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404092314821
  • خبرنگار : 71959

واگذاری پلاک‌های فک شده بدون جریمه به رانندگان جدید/ افزودن دیون به کد ملی راننده قبلی

واگذاری پلاک‌های فک شده بدون جریمه به رانندگان جدید/ افزودن دیون به کد ملی راننده قبلی

جانشین رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور فراجا گفت که بعد از یک سال، پلاک‌های فک شده‌ تمیز و بدون جریمه به رانندگان جدید واگذار می‌شود.

به گزارش ایسنا، مدتی پیش اعلام شد پلاک‌های فک شده که بعد از مدتی برای خودروهای دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ دارای جریمه هستند و عده‌ای از دریافت کنندگان این پلاک ها مدعی بودند که پلاک مورد نظر، دارای جریمه بوده و آنها مجبور به پرداخت جریمه فرد دیگری شده‌اند؛ این درحالیست که پلیس راهور فراجا اعلام می‌کند این پلاک ها هیچ جریمه‌ای ندارند.

سرهنگ منصور زمانی نژاد در گفت‌وگو با ایسنا در توضیح بیشتر گفت: همه پلاک هایی که از خودروها به هر دلیلی فک می شوند، از تاریخ فک پلاک به مدت یک سال در مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور نگهداری می شوند.

وی افزود: به این خاطر که ممکن است راننده مجددا برای خورویی دیگر، همین پلاک فک شده را طلب کند.

جانشین رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور فراجا ادامه داد: بعد از یک سال، اگر کسی سراغ این پلاک فک شده نیامد، این پلاک‌ها احیا می شوند؛ یعنی پلاک فک شده به خودروی دیگر نصب می‌شود و مجددا وارد چرخه ترافیکی می شود.

زمانی نژاد در پاسخ به این سوال که ممکن است این پلاک های فک شده، جریمه داشته باشند یا خیر؟ گفت: این مسئله ممکن نیست؛ زیرا در زمان فک پلاک، تمام هزینه‌های آن شامل جریمه تخلفات،  عوارض شهرداری و طرح ترافیک باید تسویه شود تا فک پلاک صورت گیرد. همچنین پلاک یک سال در مرکز نگهداری می شود و زمانیکه مطمئن باشیم پلاک به اصطلاح تمیز شده است، به خودروی دیگری واگذار می شود.

وی افزود: ممکن است در گذشته راننده ای پلاکی دریافت کرده که جریمه داشته است که در این صورت افراد باید به شهرداری و مراکز تعویض پلاک مراجعه کرده و پلیس، دیون قبلی را از این پلاک حذف کرده و به کد ملی راننده قبلی اضافه خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، در این خبر به اشتباه سمت سرهنگ منصور زمانی نژاد رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور فراجا عنوان شده بود که به «جانشین رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور فراجا» اصلاح شده است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha